Nakit, ki nosi skrivno simboliko mandljevega cveta

21. marec 2024

Nakit, ki nosi skrivno simboliko mandljevega cveta

21. marec 2024
Foto: Ante Odak

Če iščete nakit, ki presega trende in ni le še en mimoidoči modni dodatek, vas vabimo, da pobrskate po unikatnih kreacijah FREYWILLE.

V dunajskem ateljeju že od davnega leta 1951 izdelujejo te umetniške miniature v kompleksni tehniki finega emajliranja, ki je sestavljena iz več kot 100 korakov natančnega ročnega dela.

Pri ustvarjanju vsake kolekcije nakita umetniki FREYWILLE poudarjajo pristnost in individualnost.

Zato umetniške miniature FREYWILLE že več kot 70 let navdušujejo ženske, ki izberejo nakit, ker se počutijo povezane z njegovim dizajnom, zgodbo ali čustveno vrednostjo. Ženske, ki se z osebno izbiro nakita počutijo samozavestne in tako izražajo svojo moč in svobodo, da so to, kar so.

Foto: Ante Odak
Foto: Ante Odak
Foto: Ante Odak

Številne čudovite kolekcije nakita FREYWILLE slavijo velike svetovne slikarje, kot so Claude Monet, Gustav Klimt, Alphonse Mucha, Vincent van Gogh, Sophie Tauber-Arp in Friedensreich Hundertwasser.

Simbol novega življenja

V pričakovanju pomladi je našo pozornost pritegnil turkizni dizajn L’amandier znamke FREYWILLE iz kolekcije Hommage à Vincent van Gogh. Je čudovita reinterpretacija Van Goghove slike Mandljev cvet, ki prikazuje bujne cvetoče veje mandljev, ki se dvigajo proti sinjemu nebu.

Foto: Ante Odak

Mandljevec cveti zgodaj spomladi in je simbol novega življenja.

V belih krhkih cvetnih listih, ki ga z nežnim objemom prebujajo iz zimskega spanca, Vincent najde navdih za ustvarjanje nepozabne mojstrovine, ki jo je podaril svojemu bratu Théju in njegovi ženi Johanni ob rojstvu njunega sina Vincenta Willema.

Foto: Ante Odak

Za umetnike FREYWILLE je turkizna oblika L’amandier opomin na nove začetke in upanje.

V pravljični kompoziciji nežnih turkiznih in rožnatih odtenkov je na belih venčnih listih mandljevih cvetov zapisana zgodba o ljubezni, moči in pogumu.

Zgodba, ki se prenaša kot navdih iz roda v rod, skozi poseben in čudovit kos nakita.

Preizkusite v ekskluzivnih butikih FREYWILLE

Modne fotografije po navdihu turkizne kolekcije FREYWILLE L’amandier, je za salon Glamour posnel nadarjeni fotograf Ante Odak, za styling je poskrbela Ana Nikačević, za ličenje Petra Sever in za pričesko Milena Mršić. V vlogi modela nastopa lepa Leonarda Zeba iz agencije Talia Model.

Turkizno kolekcijo FREYWILLE L’amandier si lahko ogledate in preizkusite izključno v ekskluzivnih butikih FREYWILLE, vključno s tistim v Ljubljani na Ciril-Metodovem trgu 21.

Za več informacij raziščite spletni butik FREYWILLE na www.freywille.com ali Facebook stran Freywille Ljubljana.

Style. Več novic

New Report

Close