Oglasno sporočilo / 05. oktober 2023

Popoln nakit za začetek jeseni navdihujejo dela slavnega Van Gogha

Freywille predstavlja nakit, ki bo prihajajočo jesen obarval z najlepšimi odtenki rumene in modre barve, ter odlično interpretiral čarobne mojstrovine slovitega Vincenta Van Gogha.

Kompleti Fleur D’or Jour in Eternité izražajo izjemno moč tega slikarskega genija in kot je bilo napovedano v začetku leta, so sedaj na voljo v vseh butikih Freywille.

Van Goghova “Vaza z dvanajstimi sončnicami” je navdih za edinstven dizajn Freywille Fleur D’or Jour. Leta 1988 je Van Gogh ustvaril serijo slik s sončnicami, s katerimi je okrasil stene sobe v “Rumeni hiši” v Arlesu, da bi pozdravil umetnika Paula Gauguina, s katerim je želel ustanoviti slikarsko skupnost.

Foto: Ante Odak

Van Gogh je sončnice spremenil v živa bitja, ki vibrirajo in v sebi nosijo kanček dobrega dogodka, ter predstavljajo življenjski krog, ki je pobarvan s simfonijo rumenih tonov.

Freywille dizajn Fleur D’or Jour oživi  sončnice na sanjavi, turkizni podlagi v polni moči. Čednost poletja, veselje in lepota narave se odražajo v rapsodiji rumenih do oranžnih odtenkov, ki obarvajo cvetne liste bujnih cvetov.

Po mnenju mnogih je najbolj impresiven dizajn Freywille Eternité. Predstavlja interpretacijo slavne Van Goghove mojstrovine “Zvezdna noč” – upodobitev podeželske pokrajine ponoči, z malimi planotami v ozadju. Je prizor razburjenega migetanja elementov narave in človeškega sveta, vas pa se s spiralnimi in zapletenimi gibi razteza proti nebu.

Energična svetloba lune in mistično vzdušje noči, obe polni upanja in neskončnosti, ujeti v močno kompozicijo Freywille s popolno harmonijo intenzivnih tonov azurne in kobaltno modre barve, poetični sij zvezd pa nenehno utripa v njej, v odtenkih limone in oker rumene barve.

Kje kupiti?

Omenjene kreacije Freywille je mogoče videti in preizkusiti samo v ekskluzivnih butikih Freywille, vključno z butikom Freywillev Ljubljani, na Ciril-Metodovem trgu 21. Za več informacij raziščite spletni butik Freywille na www. freywille.com ali obiščite Facebook stran Freywille Ljubljana.

*Fotograf Ante Odak, stilistks Ivana Pavić, make-up Simona Antonović, frizura Glamour salon, model Tia Marciuš, Talia model

New Report

Close