Permanentni nakit – trend, ki vas bo zaznamoval

22. januar 2023

Permanentni nakit – trend, ki vas bo zaznamoval

22. januar 2023
Foto: Instagram

Trendi pridejo in grejo, toda permanentnega nakita se boste težko znebili, če se odločite zanj.

Trend je seveda dobil odskočno desko na TikToku, kjer se številni odločajo, da bodo svoje telo, predvsem zapestja, gležnja in vratove, okrasili s permanentnim nakitom. 

Najbolj pogoste so zapestnice, običajno narejene iz 14-karatnega zlata. Takšne zapestnice so tanke in elegantne ter nimajo zaponke, temveč oba konca zapestnice zvarijo skupaj, tako da je res ni mogoče sneti. Proces je hiter, varen in povsem neboleč.

Posameznik se lahko odloči za specifično dolžino, na zapestnico pa lahko toda tudi obesek.

@shoptbj looking for something fun to do for your next date?! come get permanent bracelets with your fav plus 1 💗🥰😘👩‍❤️‍👨 #datenight #permanentbracelet #couplegoals #permanenetjewelry #scottsdalearizona #thingstodoinaz #dateideas ♬ the one that got away – el

Permanentne zapestnice so praktične, saj nam zanje ni potrebno posebej skrbeti. So dovolj vzdržljive, potrebujejo malo oskrbe in izgledajo zelo elegantne. 

Lahko so zgolj dodatek, ki nam je všeč, takšen nakit si lahko privoščimo ob posebni priložnosti, številni pa se zanj odločajo skupaj s prijatelji ali partnerji, zapestnica pa tako dobi veliko globlji pomen, saj ima nekdo permanentno na sebi prav tako. 

Kako se jo odstrani?

Ker zapestnica nima zaponke, je ne moremo odpeti. Če si premislimo in je ne želimo več nositi ali pa jo moramo zaradi zdravstvenih razlogov sneti, ne gre drugače, kot da jo prestrižemo. Večino tanjših zapestnic ali verižic lahko prestrižemo kar z običajnimi škarjami, namesto nas pa lahko to profesionalno naredijo tudi pri zlatarju. 

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close