K. F. / 29. oktober 2022

5 trendov nakita, ki bodo zavladali tej sezoni

V modi so običajno najmanjše stvari tiste, ki naredijo največjo razliko. To še posebej velja za nakit, ki lahko vsakemu oufitu doda piko na i. Kako ga bomo nosile to jesen in zimo?

Nakit je najboljši modni dodatek, saj lahko polepša vaš videz v le nekaj sekundah. Ne glede na to, ali imate oblečeno preprosto majico in kavbojke ali želite svoji najljubši elegantni obleki vdahniti novo življenje, lahko dodatek ogrlice, uhanov, zapestnice ali prstana popolnoma spremeni estetiko.

Ko počasi stopamo v zimski čas, si oglejmo 5 največjih trendov nakita, ki jih lahko pričakujemo v prihajajoči sezoni.

Foto: Instagram

Elegantne pentlje

Pentlje so vsako sezono velike na sceni modnih dodatkov, vendar se običajno izražajo v obliki torb, čevljev in celo trakov za lase. A ne to sezono. Letos boste najbolj trendi, če boste svoje pentlje nosile v obliki kristalnih ali bisernih uhanov.

Marchesa Notte (Farfetch.com), 60 eur
Untamed Petals, 58 eur

Težka srca

Zakaj bi nosili srce na rokavu, če ga lahko nosite okrog vratu ali zapestja? Prihajajočo sezono bodo zaznamovala velika srca v obliki obeskov, prstanov ali uhanov. Ena prvih, ki je usvojila ta trend, je francoska vplivnica Camille Carriere, ki si je k črtasti obleki nadela težko srce na črnem žametnem trakcu znamke Saint Laurent, za katerega je odštela 549 evrov.

Instagram @camillecharriere

Missoma, 109 eur

Razpoloženjski prstani

Se spomnite, kako smo v mladosti nosili razpoloženjske prstane, ki so spremenili barvo glede na naše počutje? To sezono obujamo nostalgijo! Spet se nosijo razpoloženjski prstani, le da si jih tokrat na prste nataknite vsaj dva ali tri hkrati!

Liberty, 1.039 eur
Astrid & Miyu, 110 eur

Teniške zapestnice

Če iščete nekaj bolj klasičnega in delikatnega, potem so za vas idealne t. i. teniške zapestnice. Prave so okrašene z dragocenimi diamanti, vendar je na tržišču tudi veliko cenovno dostopnejših različic.

Instagram @symphonyofsilk

Daphine, 174 eur
Net-a-Porter, 156 eur

Kaskadni kristali

Kristalčki so nazaj in eden najpreprostejših načinov, da jih dodate svojemu videzu, so kaskadni kristalni uhani. Ti niso rezervirani samo za večerne izhode, ampak se nosijo tudi k dnevnim outfitom, kot je recimo bela srajca in kavbojke. Najbolj trendi boste z dolgimi in čim bolj bogatimi, ki kar kričijo po pozornosti.

Isabel Marant, 456 eur
M&S Collection, 19 eur
Avtor
Piše

K. F.

New Report

Close