Napovednik za film Barbie je tu!

19. december 2022

Napovednik za film Barbie je tu!

19. december 2022
Foto: Profimedia

Film, o katerem se je že pred meseci šušljalo, je končno dobil svoj napovednik.

Komu je mar običajne stare otroške punčke, ko se namesto z njimi lahko igrate z velikansko, dolgonogo blondinko Barbie?

To si mislijo tudi deklice v prvem napovedniku Grete Gerwig za film Barbie, ko vidijo Margot Robbie, ki se pojavi vsa naličena kot prva punčka Barbie. Kos plastike še nikol ni izgledal bolje.

Predogled, ki ga je navdihnila Vesoljska odiseja, ne razkrije ničesar v smislu zapleta filma, ki ga je Gerwig razvila skupaj z Noahom Baumbachom.

Foto: Profimedia

Film prihaja kot težko pričakovano nadaljevanje režiserke filmov Čas deklištva iz leta 2019 in Lady Bird iz leta 2017. Režirati priredbo romana iz 19. stoletja ali oblikovati jezno zgodbo o odraščanju ni povsem enako kot ujeti Barbie v njenem sanjskem svetu kot čuteče bitje, a priznana režiserka ponovno naredi močan, nemoški lik središče njenega izmišljenega vesolja.

Ryan Gosling se v napovedniku na kratko pojavi kot Barbiejin sladek Ken, oblečen v usnjen telovnik z resicami z drugimi lutkami v nečem, kar bi pričakovali od karakterjev v Briljantini.

Foto: Profimedia

V napovedniku vsi nastopajoči plešejo v najbolj bleščečih oblekah in preživljajo dneve v razvajanju v ujemajočih se vroče roza oblekah. Prikazan pa je tudi prizor, v katerem Barbie v roza obleki stoji pred svojim rožnatim kraljestvom.

V filmu Barbie, ki bo premiero doživel 21. julija 2023, igrajo tudi Will Ferrell, Emerald Fennell, Kate McKinnon, Michael Cera, America Ferrera, Issa Rae, Scott Evans in Jamie Demetriou.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close