Našli smo obleko za 23 evrov, ki bi jo lahko nosili vsak dan

11. junij 2023

Našli smo obleko za 23 evrov, ki bi jo lahko nosili vsak dan

11. junij 2023
Foto: Mango

Prepričani smo, da bo navdušila tudi vas!

Kaj si želimo pri poletni obleki? Da je lahka in nam v njej ni vroče. Da je odprta, a hkrati dovolj zaprta, da jo lahko oblečemo v mesto ali v pisarno. Da je preprosta za vzdrževanje in enostavna za kombiniranje. Seveda je pomemben faktor tudi ugodna cena. Se zdi misija nemogoče?

Sploh ne. Vse to smo našli v preprosti obleki iz Manga, ki navdušuje tudi z ekstra ugodno ceno – zanjo je treba odšteti samo 23 evrov!

Foto: Mango

Preprost kroj obleko naredi zanimivo s posebnim nabranim pasom, ki se lahko zaveže na različne načine ter lepo poudari postavo. Še nekaj prednosti te obleke: sestava je 100-odstotni bombaž, kar pomeni, da je zračna in enostavna za vzdrževanje, odlikujejo pa jo še elegantna midi dolžina, okrogel izrez in široke naramnice, s čimer je dovolj “spodobna” za vse priložnosti.

Foto: Mango

In še en plus: obleka je na voljo v kar štirih barvah – zeleni, bakreni, črni in peščeni – in v vsaki izgleda čisto drugače, kot da ne gre za isto obleko.

Foto: Mango

In če iz rokava izvlečemo še zadnji adut – ste opazili, kako dobro se poda k balerinkam, sandalom, ravnim čevljem in visokim petam? Vse, kar smo si želeli od obleke, je tukaj. Ni čudno, da razmišljamo o nakupu vseh štirih barv …

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close