To je obleka, ki si jo bo poleti želela vsaka Slovenka

16. maj 2023

To je obleka, ki si jo bo poleti želela vsaka Slovenka

16. maj 2023
Foto: Instagram @thebaselabel_

Prepričani smo, da bo postala “statement kos” letošnjega poletja.

Čeprav nam pomladne temperature zadnji mesec niso najbolj naklonjene, si kljub temu že sestavljamo garderobo za vroče poletne dni. Teh si ne predstavljamo brez lahkotne bele obleke, ki je večni poletni “must-have”.

Trendi letos zapovedujejo maxi modele in prosojne materiale, ki bodo poskrbeli, da nam v poletnih dneh ne bo prevroče. Ena takih je obleka “Athena” iz nove kolekcije The Base Label, za katero stoji priljubljena vplivnica Alja Perne.

Foto: Instagram @thebaselabel_

Obleko je narejena iz vzorčnega in polprosojnega pletenja, skozi vzorec pa se diskretno vidi spodnje perilo ali podloga. Čeprav ima dolge rokave, nam prav zaradi prosojnosti v njej ne bo vroče.

Obleka je zares vsestranska, saj je primerna za različne priložnosti – od sprehoda po plaži, ko pod njo oblečete kopalke, pa do potepa po mestu, ko jo lahko kombinirate z belimi supergami ali zlatimi sandali. Odlično se bo obnesla tudi za večerne priložnosti, ko boste v njej blestele z visokimi petami in zlatim nakitom.

Foto: Instagram @thebaselabel_

Obleka je na voljo v naravni, črni, temno modri in peščeni barvi, zanjo pa je treba odšteti 300 evrov. Morda se cena zdi visoka, a jo upravičujejo 100-odstotni organski bombaž ter trajnostna in domača izdelava – vsi izdelki njihove znamke so namreč oblikovani in izdelani v Sloveniji.

Foto: Instagram @thebaselabel_

Prepričani smo, da bo hitro postala poletni “statement” kos, ki bo pristal na listi želja marsikatere modne navdušenke.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close