Našli smo cenejšo različico razprodanih Balenciaginih očal

03. avgust 2023

Našli smo cenejšo različico razprodanih Balenciaginih očal

03. avgust 2023
Foto: Instagram

Našli smo cenejšo različico razprodanih Balenciaginih očal

03. avgust 2023
Foto: Instagram

Od zaščitnih faktorjev in klobukov, ki ščitijo naš obraz in lase, do sončnih očal, ki ščitijo naše oči pred neusmiljenim soncem – ti nepogrešljivi dodatki niso le obvezna oprema v najbolj vročih poletnih dneh, ampak tudi priložnost, da z njimi povemo nekaj o svoji osebnosti in stilu.

Ker se modni trendi spreminjajo iz dneva v dan, so nam še posebej všeč vsi tisti kosi, ki so v skladu z estetiko ‘starega denarja‘, torej tisti, ki veliko bolj spominjajo na klasiko, ki je bila pred 50 leti videti enako brezčasna kot danes.

Pogosto so najbolj luksuzne znamke tiste, ki ponujajo največjo izbiro prav takšnih kosov, in edina stvar, ki nas ovira, da jih dodamo v svoje omare, je vrtoglava cena, s katero običajno pridejo v paketu.

Foto: Instagram

Zato nam je všeč, ko se high street in druge cenovno ugodnejše znamke zgledujejo po brezčasnem dizajnu, predvsem pa, ko se osredotočajo na najbolj priljubljene modele.

V dobi družbenih omrežij je dovolj, da se nekaj najvplivnejših imen na modni sceni pojavi oblečenih v enake kose, da postane iskanje le-teh nemogoča misija. Prav zato ne preseneča, da mnogim ni uspelo dobiti Balenciaginih sončnih očal, ki jih obožujejo Rihanna, Hailey Bieber in Dua Lipa ter mnoge druge zvezdnice.

Foto: Instagram

Model z imenom Dynasty Rectangle, ki ga je Balenciaga poleg najbolj priljubljene črne ponudila v več barvah, kot so bela, rdeča, neon rumena in roza, se prodaja po ceni 375 evrov, pri nas pa smo našli modele, ki spominjajo na ta priljubljeni model, vendar se lahko pohvalijo z bistveno ugodnejšo ceno.

Pri Zalandu in Bershki je zanje treba odšteti le 9,99 in 14,47 evrov.

Foto: Zalando

Medtem ko Bershkin model spominja na Balenciagin predvsem po obliki, mu je znamka Zign, ki jo prodajajo na Zalandu, podobna celo v drugih podrobnostih. Originalni model ima na ročajih znameniti zlati logotip – dvojno črko ‘B’, podoben detajl pa se nahaja tudi na Zignovem modelu.

Foto: Bershka

Edina slabost je, da obe znamki ponujata samo črni model, a glede na to, da je ta v vsakem primeru najbolj priljubljen, temu ne bomo ugovarjali.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close