Našli smo popolna darila, ki so ugodna, a so vredna ogromno

13. december 2023

Našli smo popolna darila, ki so ugodna, a so vredna ogromno

13. december 2023
Foto: eggo

Ja, darilo nad 50 evrov ni ravno najbolj poceni, priznamo, ampak v poplavi luksuznih in precenjenih izdelkov (khm, kdo še bere sestavine, kajne) je težko najti uporabna darila po ugodnih cenah.

Seveda pravo bistvo darila ni v njegovi vrednosti, temveč v misli, ki se skriva za njim. Vsekakor pa je nega koža je eno tistih neprecenljivih daril, ki puščajo trajen vtis – tako na koži kot počutju in lahko spremenijo navade ali povečajo samozavest.

P.S. Če želiš podariti sijočo kožo, si lahko pri EGGO zagotoviš paket do božiča, če naročilo oddaš do 19. decembra.

Foto: eggo

Paket Starter Kit

Popolno darilo za vse tipe kože, ki želijo spremembo v rutini nege kože.

Ta paket vse kar potrebuješ za vsakodnevno nego kože: zmagovalno sonično napravo za čiščenje eggo, gel za čiščenje obraza ter vsestransko dnevno vlažilno kremo za vse tipe kože.

EGGO 3-v-1 sonična naprava za čiščenje kože odstrani kar do 99% nečistoč, ličila in odvečni sebum. S 7.500 vibracijami na minuto pospešuje mikrocirkulacijo, spodbuja tvorbo kolagena in omogoča boljšo absorpcijo krem in serumov. Rezultat po čiščenju je gladka in sijoča koža.

Najboljši prijatelj EGGO napravice je certificiran, naraven gel za čiščenje obraza z ovsenimi proteini, razvit posebej za čiščenje kože s sonično napravico, saj kožo pomirja, je ne izsušuje in ščiti kožno bariero.

Za popoln zaključek nege uporabi lahkotno vsestransko kremo Zen defence, ki bo kožo takoj navlažila in jo na otip naredila gladko. Lahka, hitro vpijajoča se tekstura bo pomagala zaščititi kožo pred zunanjimi dejavniki in jo navlažila ter bo služila kot odlična podlaga za pod ličila.

Več informacij >

Foto: eggo

Paket Day and Night

Za vse, ki potrebujejo dozo hranljive hidratacije čez dan in noč.

Zima, beri: nizka vlažnost, mraz in ogrevanje, lahko povzroči suho in luskasto kožo. Hladen zrak v kombinaciji z vročimi prhami iz kože odvzame naravna olja, zato je koža bolj dovzetna za izgubo vlage. Za boj proti tem posledicam je pozimi nujno potrebna KVALITETNA vlažilna krema.

Prava vlažilna krema kožo navlaži, deluje kot zaščitna pregrada, ki preprečuje izgubo vode, ter blaži nelagodje, povezano s suhostjo in razdraženostjo.

Paket Day and Night vsebuje oba super heroja za navlaženo, nahranjeno in sijočo kožo – čez dan in noč.

Poleg lahotnejše Zen defence kreme, prejmeš še novo večnamensko kremo-masko Daydream, obogateno s peptidi, ceramidi, CICO ter matcho. Zaradi njenih super bogatih in hranljivih sestavin ter goste teksture jo lahko uporabiš kot 10-minutno masko za obraz, večerno kremo ali celo za nego rok pozimi.

Več informacij >

Foto: eggo

Paket Christmas Bundle

Za vse, ki želite obdariti celo družino.

Po našem mnenju najboljša izbira, saj prejmeš največ in največ tudi prihraniš, vse izdelke pa lahko razdeliš v darila za več oseb.

V največjem paketu te čaka 2x sonična naprava EGGO, 2x čistilni gel, 2x vlažilna krema, 4x obliži za mozolje, 3x serumi za različne tipe kože in najnovejša linija prehranskih dopolnil Smartfoods®.

Sestavljata jo premium kolagen v prahu Super Glow z adaptogeni in probiotična mešanica Gut Love.

Gut Love je celovita mešanica mikrobioloških kultur in vlaknin s kar 20 milijardami živih in aktivnih bakterij ter kurkuminom, ki dodatno podpre imunski sistem in lahko deluje pomirjevalno na prebavni trakt. Zasnovana je bila za vzpostavitev ravnovesja v prebavi, ki je ena izmed temeljnih podlag za zdravo kožo.

Super Glow je edinstvena mešanica antioksidativnih superživil in premium hidroliziranih kolagenskih peptidov Naticol®, ki klinično dokazano delujejo skupaj za sijočo kožo ter močne lase in nohte. Lahko bi ji rekli tudi “hrana za tvojo kožo”. Super sestavina je patentirana SkinAx2™, ki klinično dokazano poveča sijaj kože in upočasnjuje proces staranja že v 3 tednih. Uživaj v naši močni formuli, zasnovani za zmanjševanje znakov staranja s spodbujanjem proizvodnje kolagena in pospeševanjem regeneracije kože od znotraj navzven.

Več informacij >

Če potrebuješ še več prazničnih idej obišči eggo.si in prebrskaj med različnimi paketi, že od 20€ naprej!

Style. Več novic

New Report

Close