Našli smo popolno darilo za valentinovo!

01. februar 2024

Našli smo popolno darilo za valentinovo!

01. februar 2024
Foto: Douglas

Pred nami je najbolj romantičen dan v letu – valentinovo. Popoln trenutek, da svoji ljubljeni osebi pokažete, kako jo imate radi in jo presenetite z majhno pozornostjo.

Čeprav je valentinovo dan zaljubljenih, ga ni treba rezervirati samo za vaše partnerje, ampak je odlična priložnost, da obdarujete katero koli posebno osebo v svojem življenju in se jim zahvalite za njihovo podporo in ljubezen.

In kaj podariti? Dišave so pogosto prva izbira in parfumerije Douglas imajo nekaj odličnih idej. Poleg ekskluzivnih in priljubljenih znamk ter njihovih dišavnih favoritov so pripravili še eno presenečenje! Gre za valentinovo škatlo, v kateri se skrivajo skrbno izbrani lepotni izdelki, ki so nepogrešljiv del vsake lepotne rutine

Foto: Douglas

Tako lahko v valentinovi škatli, ki stane 58,55 evrov, najdete različne lepotne izdelke, vključno z maskaro, paleto senčil za oči, oljem za nego ustnic, lakom za lase in mini dišavo.

Poleg tega škatla skriva tudi must-have izdelke za nego kože, kot so pena za čiščenje obraza, nočni serum in maska za obraz. Izdelki v škatli ponujajo možnost uživanja v majhnih in vsakodnevnih ritualih nege z razkošnim občutkom.

Foto: Douglas

Seveda pa pri njih najdete tudi široko paleto moških in ženskih dišav, ki bi si jih vsak želel v svoji zbirki, ne glede na dišavne note, ki jih ima rada vaša ljubljena oseba.

Za vas smo izbrali 10 favoritov, za katere smo prepričani, da bodo popolno darilo za valentinovo.

Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum parfumska voda
Yves Saint Laurent MYSLF Eau de Parfum parfumska voda
ZARKOPERFUME Molecule 234·38 Eau de Parfum parfumska voda
Mark Buxton Dreaming With Ghosts Eau de Parfum parfumska voda
XERJOFF Erba Gold Eau de Parfum parfumska voda
Maison Margiela Replica Under The Stars toaletna voda
Tom Ford Black Orchid Eau de Toilette toaletna voda
Jo Malone London Myrrh & Tonka Cologne Intense kolonjska voda
Givenchy Gentleman Society Eau de Parfum parfumska voda
Carolina Herrera Bad Boy Eau de Toilette toaletna voda

Style. Več novic

New Report

Close