V Kopru se odpira luksuzna destinacija za ljubitelje lepote

14. december 2023

V Kopru se odpira luksuzna destinacija za ljubitelje lepote

14. december 2023
Foto: Matic Javornik

Parfumerija Douglas je odprla svoja vrata v samem središču Kopra.

Nova Parfumerija Douglas se nahaja v prostorih Planeta Tuš Koper, osrednjega nakupovalnega in razvedrilnega središča v Sloveniji. Po Ljubljani in Mariboru je tako tudi v Koper končno prispela znamka, ki izstopa kot nepogrešljiva destinacija za vse, ki cenijo vrhunske izdelke in dajejo prednost zadovoljstvu strank.

Tako kot je značilno za vsako Parfumerijo Douglas, bo tudi koprska združevala vrhunske ekskluzivne blagovne znamke, najnovejše kozmetične in dišavne trende ter prefinjene okuse.

Foto: Matic Javornik
Foto: Matic Javornik
Foto: Matic Javornik

Napovedali odprtje še več trgovin

Na odprtju nove trgovine so bili številni vplivneži, poslovni in medijski partnerji ter VIP-gosti.

Adrijana Bokan, izvršna direktorica parfumerij Douglas, je ob tem povedala: “Parfumerije Douglas ne ponujajo le vrhunskih izdelkov, temveč ustvarjajo tudi doživetje, ki si ga boste zapomnili. Ker nas vodi želja, da slovenskim kupcem ponudimo razkošno izkušnjo parfumerije, ki temelji na naših dolgoletnih izkušnjah, predanosti ter nenehni želji po učenju in napredku, predstavlja to odprtje še en pomemben korak k uresničitvi naših dolgoročnih načrtov.”

Ob tem je dodala, da v prihodnosti načrtujejo, da bodo “še naprej gradili mostove do lepote po vsej Sloveniji, saj verjamemo, da lepota presega meje.”

Foto: Matic Javornik
Foto: Matic Javornik

Na voljo tudi profesionalno ličenje in manikura

V Parfumeriji Douglas v Kopru bodo lepotni navdušenci uživali v raziskovanju najnovejših trendov in priznanih lepotnih znamk s široko paleto prestižnih izdelkov, pri čemer jim bo z nasveti lahko pomagalo strokovno usposobljeno osebje.

Foto: Matic Javornik

Izkušena ekipa se namreč posveča osebnemu svetovanju pri izbiri popolnih izdelkov, prilagojenih vsem potrebam in željam. Poleg tega nova trgovina ponuja storitve ličenja in manikure, ki bodo strankam omogočile edinstveno izkušnjo.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close