Ne boste verjeli, koliko čevljev ima v omari Lorella Flego!

18. april 2023

Ne boste verjeli, koliko čevljev ima v omari Lorella Flego!

18. april 2023
Foto: Instagram

Eni od njih so tako posebni, da jih skoraj nikoli ne obuje.

Obstajata dve vrsti žensk – tiste, ki obožujejo čevlje in tiste, ki so nore na torbice. Na enem od nedavnih modnih dogodkov smo tri znane Slovenke povprašali, med katere sodijo one.

“Moj mož Urban bi rekel, da sem obsedena z več stvarmi,” je povedala Hajdi Korošec Jazbinšek. “No, me ženske vemo, da to ni ravno tako. Kljub temu pa obstajajo kosi, ki so pika na i vsakemu outfitu.” Zanjo so to čevlji, torbice in pasovi. “Tudi če med seboj skombiniraš malo bolj poceni oblačila, jih lahko udarni čevlji, torbica ali pas takoj povzdignejo na višji nivo.”

Tudi Lorelli Flego so načeloma všeč vsi modni dodatki, izpostavila bi pa čevlje, ki so njena velika ljubezen. V njeni kolekciji je že okrog 150 parov! “Je pa res, da določene zelo malo nosim, saj sem jih kupila zato, ker so mi zelo všeč, vendar imam malo priložnosti, da jih obujem, ker so takšnih posebnih kombinacij, barv in oblik,” prizna.

Ana Maria Mitič pa obožuje pokrivala, okraske za lase in klobučke. “To zelo rada nosim, čeprav takim stvarem Slovenci na splošno nismo najbolj naklonjeni. S pokrivali bi rada in bom z veseljem še veliko eksperimentirala,” pove in doda, da je sicer nora tudi na čevlje.

“Ravno zadnjič sem videla ene krasne in ko sem si jih obula, sem dobila kurjo polt. A je to možno?!”

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close