Ne boste verjeli, s čem se po novem ukvarja Gaja Prestor

12. december 2022

Ne boste verjeli, s čem se po novem ukvarja Gaja Prestor

12. december 2022
Foto: Quoi

Priljubljena pevka in vplivnica se je podala na novo področje. Izdala je lastno negovalno linijo Quoi.

“Od dneva, ko sem uporabila prvi izdelek za nego kože, sem se v kozmetiko enostavno zaljubila,” razlaga Gaja, ki se je zaradi ljubezni do kozmetike vpisala v srednjo kozmetično šolo. “Tam sem še bolj podrobno spoznala sam proces izdelave kozmetike in kako določene sestavine reagirajo s tvojo kožo in kaj je njihova naloga.”

Želja o lastni kozmetični liniji je v njej rastla že zelo dolgo, realizirati pa jo je začela med korono. “Več kot pol leta sem testirala izdelke, preden sem potrdila, da je to to. Potrebnih je bilo kar nekaj sprememb, da sem bila z izdelkom 100-odstotno zadovoljna.”

Foto: Quoi

“Nega kože je supermoč”

Z linijo si želi ustvariti skupnost, ki se bo spodbujala k negovanju samega sebe in našega dobrega počutja.

Verjamem, da je nega kože supermoč. Supermoč, ki lahko spremeni ne le, kako izgledaš in se počutiš, temveč tudi tvoj pogled nase in na svet okoli tebe.

V liniji so zaenkrat trije izdelki: Daily reminder dnevna krema, Sleeping beauty nočna krema in Fresh breeze, osvežilen hidrolat.

“Dnevna krema je bogata s hialuronsko kislino, ki izdatno vlaži kožo, nočna krema z glikolno kislino za intenziven obnovitveni tretma. Hidrolat bo poskrbel za odlično osvežitev vaše kože, hkrati je zakladnica vseh hranljivih snovi, ki jih koža potrebuje za hitrejšo regeneracijo, sintezo kolagena in elastina.”

Foto: Quoi

Izdelki za ženske in moške

In od kod ime QUOI? Gaja razlaga, da je nastalo čisto po naključju. “Slišala sem stavek ‘je ne sais quoi‘, ki v prevodu v angleščino pomeni “a quality that cannot be described or named easily“. Ko vidiš osebo, ki ti je noro privlačna, izžareva nekaj posebnega in ne znaš opisati, kaj točno to je. To opiše ta stavek. In prav to je tisto, kar si želim, da naša kozmetika zbudi v vas.”

Od drugih izdelkov, ki jih je na tržišču že malo morje, se njeni izdelki razlikujejo v zgodbi, ki jo nosijo. Z njo nagovarjajo ženske in moške vseh starosti.

“Želim si, da so QUOI izdelki kot prijatelj, ki ti pomaga, da se počutiš boljše v svojem telesu. Nekaj, kar te spomni na to, da moraš biti prav do sebe najbolj nežen in ljubezniv.”

Foto: Quoi

Za konec nam izda še svoj trik za lepo kožo. “Veliko vode, uravnotežena prehrana in seveda uporaba QUOI izdelkov. Triki ne bodo vplivali samo na lepo kožo, ampak predvsem na super počutje.”

QUOI je na voljo na njihovi spletni strani, cene začetnih izdelkov pa se gibljejo od 15 do 40 evrov. Izdelki so izdelani v Sloveniji, so naravni, veganski in niso testirani na živalih.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close