Nedvomna kraljica noči čarovnic kostum načrtovala kar dve leti

04. november 2022

Nedvomna kraljica noči čarovnic kostum načrtovala kar dve leti

04. november 2022
Foto: Profimedia

Po dveh letih kovidnega premora se je kraljica noči čarovnic vrnila s svojo vsakoletno zabavo. 

49-letna manekenka Heidi Klum se je na rdeči preprogi pojavila v kostumu črva, ki je izgledal neverjetno realistično. Njeno celotno telo je bilo pokrito, videle so se le oči, usta ter del njenih superg.

Manekenko je spremljal mož Tom Kaulitz, oblečen v ribiča. 

Foto: Profimedia

Heidi je povedala, da je njena ekipa za izdelavo kostuma potrebovala kar deset ur, sam kostum pa je načrtovala dve leti. Prvič je nanj začela namigovati junija – objavila je video, v katerem so merili njeno telo, domnevno za kostum, kasneje pa je namignila, da bo letošnji kostum res strašljiv in da se bo verjetno počutila precej klavstrofobično. 

Pravi, da s svojimi kostumi rada preseneti, kar je dokazala že v prejšnjih letih, ko se je za noč čarovnic pojavila oblečena v Fiono iz Shreka, v Jessico Rabbit, v postarano različico sebe, v vesoljca, metulja in še bi lahko naštevali.

Za letošnji kostum pravi, da si je želela nekaj, kar je vsem ljudem poznano, obenem pa zelo absurdno. “Ker gre za noč čarovnic, potrebuješ strašljiv element, malce nagravžen in ogaben,” je povedala. 

Foto: Profimedia

“Želela sem, da bi bila letošnja zabava boljša kot kdajkoli – in to pomeni, da je moj kostum moral biti bolj čaroben kot prejšnji.”

Heidi Klum

Pri izdelavi črva je sodelovala z mojstrom ličenja Mikom Marinom in njegovo ekipo, ki vsako leto skrbi za izdelavo njenega kostuma. Čeprav se je v preteklih letih izkazal za drznega umetnika, ki se ni ustrašil nobene ideje, pa je ga je črv vseeno malce šokiral in vzpodbujal je Heidi, da premisli in se domisli nove ideje, toda ta je vztrajala pri črvu.

Pravi, da je med raziskovanjem in načrtovanjem kostuma postala precej navdušena nad črvi, predvsem nad njihovo barvo in anatomijo. 

Heidi je bila v svojem prostetičnem kostumu povsem nemobilna, na njen obraz pa so nanesli posebno masko, s katero se je zlila s svojim črvastim telesom. Šele ko je bil čas za zabavo in ples, je slekla kostum, pod katerim je nosila prozoren bodysuit z bleščicami, in zaplesala skupaj z ostalimi gosti.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close