“Vampirska koža” je največji lepotni trend letošnje noči čarovnic

31. oktober 2022

“Vampirska koža” je največji lepotni trend letošnje noči čarovnic

31. oktober 2022
Foto: Instagram

Iščete mejkap za noč čarovnic, ki je zabaven, lep in ustvarjalen hkrati? “Vampirska koža”, najnovejši lepotni trend na TikToku, združuje vse to!

Trend se je začel z vizažistom Augustom, ki je na TikToku predlagal preprost, a učinkovit način, kako za noč čarovnic postati vampir iz Somraka – z bleščečo kožo, kot jo imata Edward in Bella!

A kako jo ustvariti? Tako, da svoj najljubši tekoči puder zmešate z bleščicami, po želji pa si v oči vstavite še oranžne leče, s katerimi boste še bolj podobni liku slavnega vampirja.

@imonaugust If you guys want to go as a Cullen for Halloween, just add orange contact lenses 🧛‍♀️✨ #glitter #makeup #twilight #tutorial ♬ Supermassive Black Hole (Twilight Soundtrack Version) – Muse

Puder radodarno nanesite na dlan in ga zmešajte s srebrnimi ali zlatimi bleščičami. Z debelim čopičem podlago nanesite na obraz in jo dobro zabrišite v vrat.

Na ličnice, obrvi, nos in templje potresite dodatne bleščice in videz fiksirajte s sprejem za daljšo obstojnost mejkapa.

@mimiermakeup This is the coolest thing ever. Ib @imonaugust ♬ original sound – Mirta Miler

Od tukaj naprej se lahko s svojim videzom poljubno igrate. Lahko dodate dramatične umetne trepalnice, veke okrasite z bleščečimi draguljčki ali si na ustnicah razmažete rdečo šminko, ki bo videti kot kri.

@meicrosoft I followed this vampire skin tutorial from @imonaugust ! Please go check them out, they are absolutely ethereal! #vampiremakeup #glittermakeup #beauty ♬ Rosyln – Bon Iver & St. Vincent

Čeprav je lepotni trend v hipu postav viralen, so nekateri uporabniki glede njega skeptični. Skrbi jih namreč to, da je groba tekstura pudra in bleščic neprijetna za kožo ter da bo nanos videti predebelo.

A tudi tukaj obstaja rešitev. Na kožo nanesite samo puder in ga naknadno popršite z bleščečim sprejem. Voilà!

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close