Nepopularno mnenje: “Slabi zmenki so super!”

13. december 2022

Nepopularno mnenje: “Slabi zmenki so super!”

13. december 2022
Foto: Profimedia

Je Drew Barrymore najbolj optimistična zvezdnica vseh časov?

Voditeljica enega najbolj zanimivih in zabavnih oddaj Drew Barrymore Show očitno zna ceniti tudi slabe stvari, kot so grozni zmenki.

Nekaj mesecev po tem, ko je ponosno razkrila, da že od leta 2016 ni bila v intimni zvezi in da lahko več let zdrži brez seksa, je tokrat naznanila, da se spet podaja v svet zmenkarij in iskanja partnerja.

Foto: Profimedia

Pravi, da kar se tiče zmenkov, večinoma hibernira kot medved, toda vsak ima sezone, ko je buden in ko spi. In igralka se očitno spet prebuja: odšla je že na kar nekaj zmenkov z moškim, ki jo navdaja z upanjem. Pravi, da je to precej redko, večina moških jo na prvih zmenkih s svojim vedenjem odbija.

“Običajno gre za prvi in zadnji zmenek, ker vidim njihovo vedenje in si rečem: ‘O tem se ne smemo pogajati. Ne ujemava se.'”

Drew Barrymore

Toda kljub temu, da je doživela že en kup prvih zmenkov, s katerih je odšla razočarana, pa o njih ne razmišlja kot o slabih izkušnjah, temveč kot zabavnih in super zgodbicah.

“Iz tega lahko nastane odličen esej ali zgodba za prijateljice ob koktejlih ali karkoli vam je že všeč. Vedno ostanite polni upanja. Nikoli ne postanite cinični in izčrpani glede ničesar, še posebej pa ne glede zmenkov.”

Drew Barrymore

TikTokerji svoje ljubezensko življenje prikazujejo v grafih

To počnejo tudi uporabnice TikToka, ki ob koncu leta predstavljajo svoje (neuspešno) ljubezensko življenje. Vse zmenke in moške, s katerimi so se dobile, vstavijo v grafe in gledalcem predstavijo prek powerpoint predstavitve.

Na koliko prvih zmenkov so šle, kolikokrat so jokale zaradi moških, kolikokrat so se zaljubile, kaj so bili moški po poklicu, statistika se skorajda ne konča, predstavitve pa so vedno zabavne in domiselne.

@samsarebetter Here’s a glimpse into my 2022 #datingwrapped. #datingstorytime #datinginnyc #datinglife ♬ Ain’t No Mountain High Enough – Marvin Gaye & Tammi Terrell

In čeprav so ta samska dekleta leto zaključila brez partnerja, se pošalijo na svoj (in tuj račun) in tako zabavajo tudi svoje sledilce in druge uporabnike.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close