“Nič ženstvenosti ni več v teh naših Slovenkah”

04. december 2023

“Nič ženstvenosti ni več v teh naših Slovenkah”

04. december 2023
Foto: Instagram @franziskanazarenus

“Nič ženstvenosti ni več v teh naših Slovenkah”

04. december 2023
Foto: Instagram @franziskanazarenus

Na forumu Starševski čvek se je vnela debata o Slovenkah in tem, da v Sloveniji “ni lepih žensk”.

Pred kratkim se je med uporabniki na forumu Starševski čvek vnela huda debata o lepoti Slovenk. Vse skupaj je začel uporabnik ‘hmm741’, ki je zapisal:

“Hodim tako po Sloveniji in opažam, da že zelo dolgo nisem srečal ženske, ki bi te na prvi pogled zamrznila. Ko nebi mogel prenehat strmet vanjo. Vse so nekaj povprečnega. Nič takega, da bi rekel to je to. To je prava ženska. Nič ženstvenosti ni več v teh naših Slovenkah. Vse neke potetovirane, kadilke, debele ene presuhe. Preveč namazane s moško hojo. Vedno se govori, da so Slovenke med lepšimi ženskami. Kje jih vidite, te lepotice.”

Uporabniku so številni prikimali in se strinjali, češ, da “dejansko ni več lepih žensk, vse neke umetne, raztrgane kavbojke, mejkapa kot betona na sebi, vase zagledane”, strinjal se je tudi ‘Celjski grof’, ki je zapisal: “Na svoji življenjski poti sem osebno spoznal zelo malo tistih zares lepih žensk. Govorim na območju Slovenije. Morda dve-tri. Je pa res, da so moji kriteriji na visoki lestvici.”

Eden od uporabnikov pa je izpostavil, da so za to verjetno krivi moški:

“Moški se sučejo okrog umetnih žensk. Naravne ženske, brez šminke, brez laka, moškim niso zanimive. Daljše nohte ima, več šminke, bolj bodo moški slinavi.”

Foto: Instagram @valerakomarova

“Pojdi v center Ljubljane”

A verjetno se uporabnik ne giblje na pravih mestih, so razmišljali nekateri. Eden je izpostavil, da bi moral iti v center Ljubljane, kjer jih “vsak dan vidim ogromno. Lepotice, za ostala mesta pa ne vem.”

Tudi drugi se je strinjal in zapisal: “Jaz grem po Mariboru ali Ljubljani, stalno vidim kar veliko lepih žensk od mladih do srednjih let.”

“Če ti ne vidiš lepih žensk, je čas, da preklopiš na očala, ker očitno imaš vedno bolj kaljen vid, ali pa zamenjaj dioptrijo. Slovenke so lepe. Nekatere zelo, nekatere manj.”

Številni so se strinjali, da je “še vedno veliko čudovitih žensk” ter da so “Slovanke nadpovprečno lepe ženske v primerjavi z drugimi nacijami.”

Celotno debato si lahko preberete TUKAJ.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close