Noseča pevka na oder v spodnjem perilu

02. marec 2023

Noseča pevka na oder v spodnjem perilu

02. marec 2023
Foto: Profimedia

Trendovsko ali malce pretirano?

Odkar je Rihanna razglasila, da je noseča s svojim prvim otrokom, med slavnimi nosečnicami veljajo nova pravila. Nosečniški trebušček je treba vseh devet mesecev na veliko razkazovati v javnosti, po možnosti s čim bolj razgaljenimi opravami.

Temu pravilu zvesto sledi tudi 34-letna pevka Jessie J, ki z 38-letnim košarkarjem Chananom Safirjem Colmanom pričakuje svojega prvega otroka. V visoki nosečnosti je v Londonu priredila akustični koncert, za katerega je oblekla prosojno opravo, posuto s kristalčki, ki je razkrivala črno spodnje perilo in seveda njen zaobljen trebušček.

Foto: Profimedia

Dan prej se je odločila za podobno opravo, le da v odtenkih neonsko modre barve. Oblečeno je imela modro spodnje perilo, čez katerega je oblekla prosojno neonsko majico in ujemajoče hlače. Tudi tokrat je bil v središču pozornosti njen nosečniški trebuh.

Foto: Profimedia

Za odhod s prizorišča je čez razgaljeno opravo oblekla dolg, črn plašč in se namesto visokih pet odločila za natikače.

Foto: Profimedia

Več kot očitno je, da gre po Rihanninih stopinjah, ki je vso prvo nosečnost prisegala na čim bolj razgaljen modni slog. Glede na to, da je pevka na Superbowlu razkrila, da je že drugič noseča, nas prav zanima, kakšna “pravila” bo uvedla tokrat.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close