Nova oblika nohtov, ki jih nosi celo Kim Kardashian!

30. november 2022

Nova oblika nohtov, ki jih nosi celo Kim Kardashian!

30. november 2022
Foto: Instagram

Te ostri nohti se očitno vračajo, saj se je Kim z njimi ta teden pokazala kar dvakrat.

Stiletto nohti so tako kot stiletto čevlji ime dobili po ostrem tankem bodalu. In tako kot bodalo, so ti nohti običajno izjemno ostri.

In ko se je Kim Kardashian pojavila s stiletto nohti ne le enkrat, ampak kar dvakrat v istem tednu, smo vedeli, da se bo trend teh špičastih nohtov vrnil. Zakaj? Ker je Kim znana po svojem bolj skromnem pristopu k nohtom, ki se pogosto naslanja na zanesljive nevtralno-roza tone.

Enkrat je celo tvitnila o tem, kako zelo sovraži nepraktične nohte, z besedami: “Dolgi nohti takooo niso moja stvar!!! Ne morem si nadeti ogrlice! Komaj tipkam in preprosto ne morem narediti ničesar!!! Jezna na čisto drugi ravni.”

Njen stil nohtov je bilo vedno skromen, še posebej v primerjavi s sestrinim. Khloe Kardashian na svojem Instagram profilu namreč dosledno streže z ikoničnimi navdihi za nohte, a kot kaže je Khloe zdaj dobila konkurenco.

Kimin prvi poizkus stiletto nothov je bil za Baby2Baby Galo, z dizajnom, imenovanim Stiletto French Nails, ki jih je skovala njena dolgoletna umetnica nohtov Kim Truong. Gre za super dolge rožnate nohte, popiljene v ostro zoženo obliko z belo konico, ki se ujemajo z njeno rožnato obleko od glave do pet in miniaturno torbico Balenciaga.

Truong je na svoji strani na Instagramu razkrila, da je za oblikovanje uporabila DesignEx Pro Tips podjetja Gel Bottle Inc, potem pa je rožnati in beli dizajn naslikala z gel laki blagovne znamke Studio Gel v odtenkih Marshmallow in Daisy.

Foto: Instagram

Nekaj dni kasneje pa je Kim naredila še večji skok iz svoje cone udobja, tako da je na dogodek SKKN by KIM v Kaliforniji prišla z osupljivimi zelenimi nohti – še ena verzija stiletto nohtov, vendar tokrat s pridihom Y2K, s katerimi je dopolnila svojo denim in srebrno opravo.

Na koncu se je izkazalo, da so bile Kimine pogumne kreacije v resnici umetni nohti za enkratno uporabo, ki jih je po meri izdelala Truong.

Kljub temu je Kimina novo odkrita strast do nohtov, ki so bolj na ostri strani, ponovno vzbudila našo ljubezen do stiletto nohtov. Če ste nad njimi tako navdušeni kot mi, vam predstavljamo še nekaj naših favoritov:

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close