Kaja Flisar / 28. november 2022

Kombinacija tedna: bele hlače tudi pozimi!

Kdo pravi, da so bele hlače rezervirane samo za pomlad in poletje? Nikar jih še ne pospravljajte v škatle, saj lahko z njim ustvarite izredno šik zimsko kombinacijo.

Tokrat sem navdih poiskala pri vplivnici Xenii Adonts, ki je mojstrica kombiniranja belih hlač na različne načine in za različne priložnosti.

Mešanje različnih tonov

Najbolj trendovski outfit boste ustvarile s kombiniranjem različnih odtenkov bele. Xenia je k belim hlačam oblekla krem pulover ter mu dodala torbico in čevlje v istem odtenku ter tako ustvarila šik, moden in udoben outfit, v katerem vas nikakor ne bo zeblo. Odlična izbira za potep po praznično okrašenem mestu ali nakupovanje božičnih daril s prijateljicami!

Instagram @xeniaadonts

Majhni detajli za ekstremno kul videz

Z majhnimi detajli lahko preproste bele hlače povzdignete na popolnoma novo raven. Xenii je to uspelo s prav posebno kosmato jakno z vpadljivimi krpankami, ki ji daje ostrino in drznost. Outfit je dopolnila z masivnimi belimi bulerji in črno torbico, ki se je skladala z barvo krpank.

Seveda njenega outfita ne rabite popolnoma kopirati, naj vam bo samo dobra smernica. Ključni kosi so torej bele hlače, vpadljiva kratka jakna, malo večja torbica in bulerji. Idealna oprava za pritegovanje pogledov, kjerkoli se pojavite!

 

Instagram @xeniaadonts

Črn puli je vedno dobra ideja

Zadnji videz je rezerviran za zmenek z novo simpatijo, božično večerjo ali kak drug večerni dogodek. Xenia je k belim hlačam oblekla oprijet črn puli, ki vedno poskrbi za dozo elegance in si čezenj ogrnila rjav oversized suknjič. Škornji s peto dajejo videzu trendovske vibracije, kosmata bela torbica pa že kliče po snegu in božičnih praznikih. Prepričana sem, da v svoji omari že imate kose, s katerimi lahko ustvarite podoben videz.

Instagram @xeniaadonts

V nasprotnem primeru pa si oglejte galerijo, v kateri sem zbrala nekaj ključnih kosov kombinacije tedna, ki jih najdete v aktualni ponudbi trgovin.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close