Kaja Flisar / 15. november 2022

Kombinacija tedna: komplet iz tvida za dozo elegance

Ta teden prinaša modno kombinacijo, ki je namenjena elegantnim in romantičnim dekletom, ki so rade vedno urejene. To je komplet iz tvida, ki bo poskrbel za pravo doza prefinjenosti in omogočil raznolike kombinacije.

Tokrat nam je za zgled angleška vplivnica Sophie Knight, ki je poosebitev elegantnega, dekliškega stila. Njena omara je polna prikupnih bluzic, romantičnih oblek in kratkih kril, ki jih najraje kombinira z visokimi škornji.

Must-have so seveda tudi omenjeni kompleti iz tvida. Najraje ima take v nežnih pastelnih barvah in črno-beli kombinaciji, ki so sestavljeni iz krila ali kratkih hlač in skrajšanega suknjiča ali jakne. Najbolje pri teh kompletih je to, da jih lahko nosimo na vsaj tri različne načine!

Instagram @sophielouisestyle

Komplet za največjo dozo elegance

Najbolj elegantne boste, če boste krilo in suknjič oblekle skupaj. Zraven lahko kombinirate enobarven puli ali belo bluzico in outfit dodelate s pasom, majhno torbico in elegantnimi škornji.

Instagram @sophielouisestyle

Krilo in puli za prefinjeno dekliško podobo

Za malce bolj preprost videz enostavno slecite suknjič in k puliju ali bluzici dodajte nekaj nakita. Odlična izbira so verižice različnih velikosti, ki bodo outfitu dodale dodatno dimenzijo.

Instagram @sophielouisestyle

Suknjič in hlače za preprost, urejen videz

Še bolj enostaven, a kljub temu zelo eleganten videz, lahko ustvarite tako, da iz kompleta uporabite samo suknjič in ga kombinirate s kavbojkami ali črnimi hlačami.

Instagram @sophielouisestyle

V spodnji galeriji najdete nekaj elegantnih tvid kombinacij iz aktualne ponudbe. Moj favorit je rdeč komplet iz Stradivariusa, kaj pa vaš?

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close