Kaja Flisar / 07. november 2022

Poiskali smo najtoplejše šale za hladna jesenska jutra

Od enostavnih enobarvnih, do tistih s karirastim vzorcem – šali so izhodiščni kos za prehodno jesensko obdobje!

Jesenska jutra so pogosto hladna in meglena. Včasih se zdi, da se v enem jesenskem dnevu zamenjajo vsi štirje letni časi. Ko gremo zjutraj od doma, nas zebe, popoldan, ko posije sonce in se temperature dvignejo do 20 stopinj Celzija, pa nam je vroče. Te vremenske razmere nam znajo povzročati hude težave pri oblačenju. Zdi se, da se nikakor ne moremo primerno obleči.

Instagram @smythsisters

Ključ do jesenskih kombinacij je plastenje, glavno vlogo pri njem pa igra šal. Šali običajno izstopajo kot najtoplejši modni dodatek, ki nam daje prijeten občutek udobja in toplote. Za hladna jutra so rezervirani takšni res veliki, ki vas bodo greli skozi ves dan.

Instagram @iamcharlotteolivia

Od enostavnih enobarvnih, do tistih s karirastim vzorcem – šali so izhodiščni kos za prehodno jesensko obdobje. Povzdignili bomo vsak stajling in jesenskim videzom dodali kanček dinamike.

Instagram @weworewhat

Eleganca na višku

Najbolj elegantni boste, če šal popolnoma uskladite s svojim plaščem, kot je to naredila znana vplivnica Anouk Yve. Črn šal z belo obrobo si je nonšalantno zavila okrog vratu in ustvarila nekakšen podaljšek plašča.

Instagram @anoukyve
Instagram @anoukyve

Plašč in šal v enem

Še bolj praktična je britanska vplivnica Emma Hill, ki sledilce na Instagramu navdušuje s svojim minimalističnim slogom. Omislila si je klasičen rjav plašč iz blaga, ki že ima prišit šal. Za obisk mesta ga je kombinirala z elegantnimi črnimi hlačami, bež loaferji in spetimi lasmi ter si šal prefinjeno ovila okrog ramen.

Za popoldanski sprehod je oblekla kavbojke in črne loaferje ter s spuščenimi lasmi in nezavezanim šalom ustvarila preprost, sproščen videz.

Instagram @emmahill
Instagram @emmahill

Pobrskali smo po spletnih trgovinah priljubljenih modnih znamk in poiskali nekaj šalov, ki bodo brez dvoma pritegnili vašo pozornost. Prepričani smo, da boste našli svojega favorita.

Modni navdih

Še vedno iščete ultimativen plašč ali budno za jesen? Preverite naš izbor najbolj trendovskih zimskih kosov iz S.Oliverja!

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close