Novost za vse ljubitelje kave: nov De’Longhi aparat, ki je navdušil tudi vplivneže

29. marec 2024

Novost za vse ljubitelje kave: nov De’Longhi aparat, ki je navdušil tudi vplivneže

29. marec 2024
Foto: Žiga Intihar

Novost za vse ljubitelje kave: nov De’Longhi aparat, ki je navdušil tudi vplivneže

29. marec 2024
Foto: Žiga Intihar

De’Longhi je včeraj v Ljubljani predstavil nov kavni aparat Rivelia, ki se ponaša z izjemno zmogljivostjo priprave različnih omamnih kavnih napitkov za vse trenutke dneva.

Očarljivo potovanje od zrna do skodelice kave je vodila Katarina Benček, zbrani gosti pa so uživali v širokem naboru kavnih napitkov – od klasičnega espressa do kremnega cappuccina pa vse do večernega espresso martinija.

Rivelia se lahko pohvali z vrhunsko tehnologijo, nagrajenim dizajnom in brezčasno uporabniško izkušnjo. Vse to je aparatu prineslo kar tri prestižne nagrade IF Design Award – v kategoriji izdelka, uporabniške izkušnje in uporabniškega vmesnika.

Poleg Katarine so se dogodka udeležili tudi drugi znani obrazi, ki so razkrili, kateri so njihovi najljubši kavni napitki.

Foto: Žiga Intihar

Kakšno kavo pijejo vplivneži?

Katarina prisega na žametno mehki latte macchiato, njen Marko pa na močan cappuccino. Nika Ambrožič Urbas najraje uživa v cappuccino mixu, peno pripravi iz mandljevega mleka brez sladkorja ali škroba, povrhu pa sledi še njen slavni posip iz bio nesladkanega kakava, cimeta, pimenta, čilija v prahu in vanilije.

Njen Matjaž pa je na dogodku užival v svojem najljubšem doppiu z malo mandljevega mleka in polnomastno tekočo smetano.

Vplivnica Nika Urbas Ambrožič z možem Matjažem Ambrožičem (Foto: Žiga Intihar)

Vplivnica Rebecca Gliha prav tako najraje poseže po kavi z mandljevim mlekom, včasih pa si privošči tudi cappuccino ali latte macchiato, odvisno od počutja in dela dneva. Predstavniki medijev prisegajo na kavo brez dodatkov – David Urankar ima najraje klasični espresso, Nejc Simšič pa podaljšano črno kavo.

Vplivnici Zala Iskra Strnad in Rebecca Gliha (Foto: Žiga Intihar)
Voditelj in vplivnež David Urankar (Foto: Žiga Intihar)

Pitje kave glede na čas dneva

Druženje v središču Ljubljane je zbranim ponudilo posebno kavno doživetje. Z Rivelio si lahko namreč ljubitelji kave pripravijo izjemen nabor kavnih napitkov, glede na svoje navade pitja kave, pa tudi glede na čas dneva.

V dopoldanski sobi dogodka so tako povabljeni uživali v variacijah jutranjih kavnih napitkov – pod spretnimi rokami bariste so nastajali cappuccini ter latte macchiatti, oboji še posebej kremni zaradi tehnologije LatteCrema Hot.

Foto: Žiga Intihar

Popoldanska soba je razvajala z napitki, ki nam po napornem dnevu dvignejo nivo energije – sem spadajo espresso ter macchiatto. V večerni sobi pa je barista ustvarjal glamurozne espresso martinije ter se poigraval s kavnimi napitki iz dekofeiniranih kavnih zrn.

Poleg različnih kavnih napitkov so gosti uživali tudi v različnih vrstah kavnih zrn, saj novi aparat omogoča enostavno preklapljanje med kavnimi zrni. Nova tehnologija in inovativne funkcije nikogar niso pustile ravnodušnega, saj je vsakdo dobil kavo po svojem okusu, ne glede kako zahtevne želje je imel.

Foto: Žiga Intihar

Novi aparat se lahko med drugim pohvali tudi z možnostjo personalizacije okusov in napitkov, kar bo cenil vsak zapriseženi ljubitelj kave.

Foto: Žiga Intihar

“Rituali so gonilna sila dobre energije, a vsi vemo, da je ravno kava eden izmed naših najljubših ritualov. Naš oddelek za razvoj in raziskave se je potrudil, da bi vsak naš kupec dobil personalizirano izkušnjo priprave kave. Zato naša Rivelia z vrhunsko tehnologijo in interaktivnim animiranim uporabniškim vmesnikom vodi svojega uporabnika skozi njegovo lastno prilagojeno potovanje od zrna do skodelice. Z največjo prilagodljivostjo uporabniku smo še enkrat dokazali, zakaj je De’Longhi že vrsto let vodilna znamka v kategoriji kavnih aparatov,” je ob tem povedala Tea Kozulić, brand manager za De’Longhi.

Style. Več novic

New Report

Close