Ob abrahamu objavila fotko v bikiniju in sporočila: “Sprejemam ohlapnejšo kožo”

27. september 2022

Ob abrahamu objavila fotko v bikiniju in sporočila: “Sprejemam ohlapnejšo kožo”

27. september 2022
Foto: Profimedia

Igralka Gwyneth Paltrow je danes dopolnila 50 let in to proslavila v svojem slogu. Objavila je fotografijo v bikiniju in zapisala, da sprejema vse spremembe, ki se dogajajo njenemu telesu.

Gwyneth Paltrow je ob abrahamu na svoji spletni strani Goop delila daljši zapis z naslovom Na pragu 50, v katerem se je razpisala o tem, kako doživlja ta življenjski mejnik, kako sprejema spremembe, ki se ji dogajajo in kaj si želi za naprej.

“Ne čutim minevanja časa,” je dejala in dodala, da razume, da je do zdaj preživela določeno število dni in da jih ima v košari pod roko več, kot jih je ostalo pred njo. “A sladkost življenja ostaja in se zdi vse slajša.”

Foto: Profimedia

“Moje telo je zbirka znamenj in nepravilnosti, ki označujejo poglavja. Brazgotine, kjer sem se opekla s pečico, prst, ki sem si ga dolgo nazaj priprla z oknom, rojstvo otroka. Srebrni lasje in gubice.”

Nadaljevala je, da medtem ko stremi k dobremu zdravju in dolgemu življenju, ima mantro sprejemanja. “Sprejemam znamenja in ohlapnejšo kožo, gube. Sprejemam svoje telo in opuščam potrebo po popolnosti, popolnem videzu, kljubovanju gravitaciji, logiki, človeštvu. Sprejemam svojo človeškost.”

Foto: Profimedia

“Sem nepopolna in lahko sem ledena”

Nato pa je iskreno dodala, da bi se rada upočasnila in umaknila. “Rada bi skrčila svoj krog. Rada bi večkrat skuhala večerjo. Rada bi videla, da nesporazumi postanejo razumevanja. Rada bi več pela, pa čeprav samo pod tušem.”

“Vsem, ki so imeli z mano negativno izkušnjo, bi rada povedala, da mi je žal. Sem nepopolna, lahko se povsem zaprem in postanem ledena, nimam potrpljenja, preklinjam čez druge voznike, ne zapiram vrat svoje omare, lažem, ko ne želim koga prizadeti.”

Foto: Profimedia

A je dodala, da je tudi radodarna in zabavna, pametna in pogumna. “Sem iskalka in lahko te popeljem s seboj na moje iskanje smisla. Ko te ljubim, boš čutil, da te zajema skozi čas in prostor in do konca zemlje. Jaz sem vse to.”

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close