Oboževalci priljubljene pevke na koncert prihajajo v plenicah!

07. junij 2023

Oboževalci priljubljene pevke na koncert prihajajo v plenicah!

07. junij 2023
Foto: Profimedia

Ste že bili kdaj na koncertu ali pa v vrsti za koncert, ko vas je nenadoma prijelo na stranišče? V tistem trenutku se morate odločiti, ali boste odšli na stranišče in zamudili del koncerta ali pa izgubili svoje mesto v množici in morda celo pod odrom. 

Na vse to so pomislili oboževalci pevke Taylor Swift, ki že več tednov potuje po Ameriki in koncertira po mestih. Swifties, kot so se poimenovali njeni največji feni, so očitno tako predani pevki, da so se odločili, da na koncert pridejo z odraslimi plenicami, zato da ne zamudijo niti trenutka triurnega spektakla. 

Za karte za koncert, ki so prvotno štele med 49 in 449 dolarjev, so nato preprodajali za tudi več tisoč dolarjev. Ljudje, ki so se res trudili dobiti te karte, morda res niso želeli tvegati, da karkoli zamudijo, toda predstavljajte si poplesavati v lastnih izločkih? In ne samo to, svoje načrte in izkušnje celo javno delijo na TikToku. 

@screenshothq Swifties truly are the most dedicated fan base #taylorswift #erastour #speaknowtaylorsversion #tserastour #swifttok #erastourchicago ♬ original sound – sped up audios 👏

“Zaradi stresa in časa, ki sem ga potrebovala, da sem dobila vstopnice za Taylor Swift, bom nosila plenico za odrasle, ker ne mislim zamuditi niti minute.”

Oboževalka

Swift je na turneji že od marca, v tem času pa jo budno spremljajo oboževalci in mediji. Najprej se je ogromno drame vrtelo okoli prodaje kart, Ticketmaster je namreč karte mastno zaračunal, kot že omenjeno pa so se preprodajale po vrtoglavih cenah. Zadevo so prinesli celo do sodišča in kongresa.

Aprila je nato odjeknila novica, da sta se Taylor Swift in njen zdaj nekdanji fant Joe Alwyn po šestih letih zveze razšla, pevko pa so takoj začeli povezovati z Mattyjem Healyjem, pevcem skupine 1975, ki med Swiftiji in drugimi ni preveč priljubljen, a tudi ta zveza naj bi se že končala.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close