Oče Elona Muska s svojo pastorko dobil še enega otroka

15. julij 2022

Oče Elona Muska s svojo pastorko dobil še enega otroka

15. julij 2022
Foto: Profimedia

Kot kaže jabolko res ni padlo daleč od drevesa.

Po tem, ko je tehnološki mogotec Elon Musk pred kratkim dejal, da si po desetih otrocih želi še več potomcev, je njegov 76-letni oče Errol Musk dal podobno izjavo. Za britanski časnik The Sun je povedal, da je njegov “glavni namen na Zemlji ta, da se razmnožuje”.

In temu svojemu prepričanju tudi sledi, saj je zdaj razkril, da je pred tremi leti s 35-letno partnerko Jano Bezuidenhout dobil drugega otroka, hčerko, katere imena ni želel izdati. Par že ima enega otroka, 5-letnega Elliota.

A velika razlika v letih ni edina, ki izstopa v tem razmerju. Jana je namreč Errolova pastorka, ki jo je pomagal vzgajati vse od njenega 4. leta.

Je pa potrdil, da z Jano nista več skupaj – ravno zato, ker je med njima 41 let razlike. “Ni praktično, ona je stara komaj 35 let,” je razložil in dodal, da ne izključuje možnosti, da bi bila še kdaj par. “Če bom še živ, bova morda spet pristala skupaj.”

Foto: Profimedia

Če bi lahko, bi imel še več otrok

Ko je Jana prvič zanosila z Errolom, družina Musk nad tem ni bila navdušena. Elon je bil menda precej besen na očeta, ker je “naredil otroka njegovi polsestri”, šokirani pa so bili tudi ostali Errolovi otroci, ki še danes ne odobravajo tega razmerja. “Še vedno se jim zdi neprijetno, ker je to njihova polsestra,” je za The Sun razkril 76-letni poslovnež.

Foto: Profimedia

Errol, ki je bil z Janino mamo Heide Bezuidenhout poročen 18 let in ima z njo dva otroka, je za britanski tabloid še dejal, da bi imel še več otrok, če bi lahko. “Ne vidim razloga, zakaj ne.”

Kot kaže s slavnim sinom res razmišljata enako – vsaj kar se razmnoževanja tiče. Errol ima (trenutno) sedem otrok, medtem ko jih ima Elon že kar deset.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close