Očeta ni pripravila na žgečkljive prizore, zato je odkorakal ven

06. junij 2023

Očeta ni pripravila na žgečkljive prizore, zato je odkorakal ven

06. junij 2023
Foto: Profimedia

Sydney Sweeney je imela v seriji Evforija kar nekaj prizorov, ki so bili vse prej kot nedolžni.

Evforija je ena najuspešnejših serij HBO Max, ki brez cenzure prikazuje odraščanje skupine srednješolcev, kako spoznavajo ljubezen in prijateljstvo, pa tudi svet mamil in seksa, ob vsem tem pa se spopadajo še s pastmi spleta in družbenih medijev.

Glavno junakinjo Rue upodablja igralka in pevka Zendaya, med izjemno priljubljenimi liki pa je tudi najstnica Cassie, ki jo igra Sydney Sweeney.

Sydney je za serijo posnela že kar nekaj žgečkljivih (beri: razgaljenih) prizorov, a zagotovo se jih je največ nabralo v 2. sezoni, s čimer je presenetila marsikaterega gledalca, zagotovo pa najbolj svojega očeta.

Foto: Profimedia

Oče in dedek odkorakala, babica odobrava

V nedavnem intervjuju je priznala, da očeta ni pripravila na vroče prizore, zaradi česar njegova reakcija ni bila najboljša. Igralka je razložila, da je mama vedela, kaj se dogaja, saj jo je obiskala tudi na snemanju, z očetom pa o novi sezoni sploh ni govorila.

“Mislim, kako to omeniš v pogovoru? In tudi, ko se pogovarjam z očetom, se običajno ne pogovarjava o službi,” je razložila in dodala, da je novo sezono gledal s svojimi starši, brez da bi ji povedal.

“Moj oče in dedek sta ugasnila TV in odšla.”

Foto: Profimedia

No, njena babica pa je imela drugačno stališče. “Ona je moja velika oboževalka. Pravzaprav jo običajno vzamem s seboj na različna snemanja, kjer jo velikokrat uporabijo kot statistko,” je še pojasnila v intervjuju.

Druga sezona Evforije je bila premierno predvajanja januarja 2022, premiero tretje pa načrtujejo za 2025.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close