Paris Hilton so komentarji o njenem sinu močno prizadeli

25. oktober 2023

Paris Hilton so komentarji o njenem sinu močno prizadeli

25. oktober 2023
Foto: Instagram @parishilton

Po tem, ko je slavna dedinja delila fotografijo svojega sina, so se usuli sovražni komentarji na račun “prevelike glave” njenega malčka. Paris se je zdaj odzvala.

Paris Hilton je pred nekaj dnevi na družbenih omrežjih objavila fotografijo, na kateri v naročju drži 8-mesečnega sina Phoenixa s pripisom: “Moj predragi angelček Phoenix je prvič v New Yorku.” Pod objavo pa se je nato usulo sovražnih komentarjev na račun dečkove glave.

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Slavna dedinja ni mogla ignorirati negativnih besed številnih sledilcev, zato se je odzvala z zapisom na Instagram zgodbah:

“Če živim v središču pozornosti, so komentarji neizogibni, a obrekovanje mojega otroka ali kogar koli drugega je nesprejemljivo,” je začela, nato pa dodala, da jo je odziv javnosti “globoko” prizadel.

“To me boli v srcu globlje, kot je mogoče opisati z besedami. Trdo sem delala, da sem zgradila prostor, ki temelji na ljubezni, spoštovanju in sprejemanju, in enako pričakujem v zameno,” je zapisala novopečena mamica.

Ob tem je dodala, da je njen “angel popolnoma zdrav”

Foto: Instagram @parishilton

Poudarila je tudi, da je vedno pod drobnogledom javnosti in da “če ne objavim svojega otroka, ljudje domnevajo, da nisem odlična mati in če ga objavim, so nekateri ljudje kruti in sovražni.”

Zapis je zaključila z besedami: “Težko si je predstavljati, da obstajajo ljudje na svetu, ki bi obrekovali takšno nedolžnost. Upam, da bodo ljudje lahko drug do drugega ravnali z več prijaznosti in empatije.”

Hiltonova in njen 42-letni mož sta se sinčka razveselila januarja letos s pomočjo nadomestne matere.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close