Slavna igralka namerava "popolnoma izginiti iz javnega življenja"

23. oktober 2023

Slavna igralka namerava "popolnoma izginiti iz javnega življenja"

23. oktober 2023
Foto: Profimedia

Nekdanja televizijska in filmska igralka Gwyneth Paltrow pravi, da se namerava čisto potuhniti, ko bo prodala svoje podjetje Goop.

Zvezdnica je že pred časom opustila hollywoodsko kariero in dala prednost delu na svoji blagovni znamki življenjskega sloga Goop, zdaj pa pravi, da načrtuje popoln pobeg iz soja žarometov.

V novem intervjuju za Bustle Paltrow priznava, da čeprav “ni pripravljena prodati” svojega rastočega imperija, že razmišlja o tem, kaj bo njena naslednja poteza. “Dobesedno bom izginila iz javnega življenja. Nihče me ne bo nikoli več videl,” je razkrila in pripomnila, da znamke Goop najverjetneje ne bo prodala “še nekaj let.”

Foto: Profimedia

Bogati fantje je ne zanimajo

Hči igralke Blythe Danner in producenta Brucea Paltrowa je dejala, da nikoli ni uživala v svoji slavi ter da denar nikoli ni bil njen motivator. “Nikoli me ne bi mogel pritegniti res bogat fant,” je povedala in dodala da se o pomembnih odločitvah nikoli ne odloča na podlagi denarja oziroma zaslužka.

Zanjo je pomembneje, da jo nekaj stvar navdihuje in ji prinaša poklicno zadovoljstvo. “Ustvarjanje, sodelovanje, usvajanje novih idej, inovativnost, razmišljanje vnaprej, strategija, vizija, te stvari,” je dejala. Kljub temu, da še naprej dela, je pravi, da se ne boji dneva, ko ne bo več potrebna.

Foto: Profimedia

Na mnenje drugih se požvižga

“Ženske smo programirane tako, da smo vedno z nečim zaposlene,” je rekla.

“To je kot nek znak časti, da moramo biti zaposleni in nadvse uspešni. Rada bi prešla v naslednjo fazo, kjer bi pustila življenju, da se odvije po svoje, ne pa da moram sama sebi ves čas nekaj dokazovati.”

Zdaj, ko je starejša, se manj obremenjuje z mnenjem drugih, je priznala. “Vseeno mi je, kaj kdo reče o meni, kaj si misli o meni. Takšna pač sem.”

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close