Po “najslabši seriji vseh časov” se slavni režiser vrača

31. avgust 2023

Po “najslabši seriji vseh časov” se slavni režiser vrača

31. avgust 2023
Foto: Profimedia

Po “najslabši seriji vseh časov” se slavni režiser vrača

31. avgust 2023
Foto: Profimedia

Po tem, ko je serija Idol režiserja Sama Levinsona povzročila zgražanje in kritike po vsem svetu, se bo režiser vseeno vrnil na sceno in zrežiral tretjo sezono Evforije.

Tretja sezona Evforije naj bi vključevala petletni časovni skok v prihodnost. Kostumograf serije je v intervjuju dejal: “Zelo sem navdušen nad branjem scenarijev. Zgodba se bo odvijala približno pet let v prihodnosti in glavna ekipa ne bo več v srednji šoli. Dorothy ni več v Kansasu. Mislim, lahko bi bilo popolnoma noro potovanje. A če poznamo Samove možgane, bo razburljivo in zahtevno, saj se ne bo želel ponavljati. To bo nekaj novega.”

Časovni preskok sicer še ni potrjen, vendar nas vsekakor zanima, kako bo videti za naše najljubše like, če se to res zgodi! Lahko rečemo, da je navdušenje po težko pričakovani drugi sezoni, ki se je končala v začetku leta 2022, ogromno.

Foto: Profimedia

Sezona je prikazovala burno bitko glavne junakinje Rue (ki jo igra Zendaya) z odvisnostjo, pa tudi druge sočne zgodbe, vključno z Natovo in Cassiejino izdajo Maddie in sodobno ljubezensko zgodbo. Eden izmed ključnih igralcev pa se v tretji sezoni ne vrne, kar samo še poveča zanimivost.

Tukaj je vse, kar vemo o tretji sezoni Evforije

Datum izida serije

Še vedno ni uradnega datuma izida, vendar se pričakuje, da bodo Evforijo začeli snemati konec letošnjega leta. Do zamude pri snemanju naj bi prišlo zaradi drugih igralskih obveznosti igralske zasedbe.

Na primer, Zendaya naj bi snemala Challengers skupaj z Joshom O’Connorjem in Mikom Faistom, pa tudi nadaljevanje filma Dune: Peščeni planet. Stavka igralcev in pisateljev je prav tako preložila produkcijo, tako da tretja sezona verjetno ne bo prišla na platna do leta 2025.

Kdo bo igral v tretji sezoni?

Potrjeno je, da se Zendaya vrača kot Rue in stavimo, da se bo Hunter Schafer vrnila kot Jules, Sydney Sweeney kot Cassie, Maude Apatow kot Lexi, Alexa Demie kot Maddy in Jacob Elordi kot Nate. Čakamo tudi na usodo lika pokojnega Angusa Clouda, Fezca.

Elordijev lik Nate je v finalu druge sezone lastnega očeta Cala Jacobsa (Eric Dane) prijavil policiji in čeprav naj bi ga v tretji sezoni še videli, še ne vemo, v kolikšni meri.

Foto: Instagram @zendaya

Barbie Ferreira se žal ne bo vrnila kot Kat. Zvezdnica je na Instagramu objavila čustveno zgodbo, v kateri potrjuje, da je ne bo v tretji sezoni. “Po štirih letih utelešenja najbolj posebnega in zagonetnega lika Kat, se od nje poslavljam s solzami v očeh,” je zapisala in dodala, da si poleg tega ne bi več “želela igrati debele najboljše prijateljice. Nočem se pretvarjati in mislim, da tudi oni tega niso želeli.”

Tudi igralec Tom Holland (partner Zendaye) je priznal, da bi rad nastopil v seriji: “Za to sem prosil že večkrat in se še kar ni zgodilo in sem zelo razočaran,” je dejal in dodal, da je bil na setu med snemanjem “verjetno že 30-krat”.

Barbie Ferreira (Foto: Profimedia)

Zaplet tretje sezone

Razen petletnega časovnega skoka o zapletu tretje sezone ne vemo veliko več. Vendar pa je več zvezdnikov šova delilo svoje teorije in finale druge sezone je pri mnogih oboževalcih serije pustilo mnogo odprtih vprašanj.

Upamo, da bomo izvedeli, ali je Fezco preživel noč policijske racije in ali je Rue uspelo ostati trezna po koncu šolskega leta – in ali je to res konec med njo in Jules? Maude Apatow je sicer pred Angusovo smrtjo namignila, da bi lahko bilo med Lexi in Fezcom več romance, a sedaj ne vemo točno, kaj nas čaka.

Angus Cloud, ki je upodabljal Fezca, je julija žal umrl. (Foto: Instagram @zendaya)

Bo tretja sezona zadnja?

Upamo, da ne! Pojavile so se govorice, da Evforija ne bo več dolgo trajala predvsem zato, ker opisuje življenja najstnikov. Predsednik HBO Casey Bloys je pred tem dejal, da ima serija časovno omejitev, saj se igralska zasedba stara in ne more dolgo igrati srednješolcev.

Nedavno je potrdil, da bosta te odločitve sprejela Zendaya in ustvarjalec Sam Levinson: “Pustil bom, da se Sam in Zendaya pogovorita o tem. Zelo sem navdušen nad tem, kar so načrtovali, zato bom to prepustil njim.”

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close