Po Sladici izdala dva hita, zdaj posnela že tretjega?

22. marec 2022

Po Sladici izdala dva hita, zdaj posnela že tretjega?

22. marec 2022
Foto: Marko Alpner

Lara Love, pevka nekdanje skupine Leeloojamais in Sky, član skupine Siddharta Jani Hace sta izdala že tretji singel.

Vse se je začelo s projektom Sladica Live, kjer sta se Lara Love in Jani Hace tako ujela, da sta se odločila za skupen projekt, natančneje duet. Zdaj delujeta kot Lara Love & Sky, posnela pa sta že nekaj pesmi, dve sta hitro postali radijski uspešnici.

Po pesmih Greva en gir in Himna zdaj predstavljata svoj tretji singel O naju.

Junaka na postapokaliptičnih kolesih

Ta govori o tesnem prijateljstvu med moškim in žensko, ki kljub močnim govoricam ostajata zvesta sebi in skupaj lovita svoje sanje. Inspircijo za besedilo je Lara dobila med nočno vožnjo po ljubljanskih ulicah, ko se je postavila v vlogo lika iz kultnega srbskega filma Beograjski fantom.

V filmu neznani moški z ukradenim belim Porschejem vsako noč beži pred policijo po beograjskih ulicah. Kljub temu, da ga nihče ne pozna, o njem govori celo mesto in postane junak ulice.

Foto: Marko Alpner

Tudi Larin in Janijev video narekuje zgodbo dveh izgubljenih duš, ki uživata svobodo in mir v lahkotni vožnji skozi nočno mesto. Junaka na svojih postapokaliptičnih kolesih zamišljena iščeta življenje na ulicah, dokler se ne najdeta in nadaljujeta skupno vožnjo.

In tudi Lara in Jani bosta še naprej nadaljevala skupno vožnjo, saj pravita, da imata na zalogi še kar nekaj skupnih idej, ki jih bosta realizirala v bližnji prihodnosti.

Foto: Marko Alpner

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close