Pozabite na novoletne zaobljube, pravi čas, da razmislite o svojih ciljih je DANES

07. december 2022

Pozabite na novoletne zaobljube, pravi čas, da razmislite o svojih ciljih je DANES

07. december 2022
Foto: Pexels

Hladna luna je najbolj ustrezen čas, da se umirimo in premislimo o zaobljubah in načrtih za naslednje leto.

Ob zaključku leta je običajno, da razmislimo o vsem, kar se nam je v preteklem letu zgodilo. Obenem razmišljamo tudi o ciljih in zaobljubah za naslednje leto. Astrologi svetujejo, da to storite ob polni luni, decembrsko polno luno pa imenujejo tudi hladna luna. 

Foto: Unsplash

Hladna luna je prva polna luna v decembru, ta bo letos prav danes, 7. decembra. Ime je dobila zato, ker se po njej začnejo najhladnejši meseci v letu. Astrologi pravijo, da ime izvira iz kulture ameriških domorodcev in reflektira spremembe v naravi. Ob hladni luni dosežemo tudi najtemnejšo točko zime, po kateri bodo dnevi sčasoma postajali vse bolj svetli. 

Astrologi pravijo, da bo letošnja hladna luna v znamenju dvojčkov. Astrologi zato svetujejo, da se osredotočimo na skupnost, na prijateljstva, na potomce in na hvaležnost, ki jo čutimo do njih. Pokličimo prijatelje, od katerih smo se oddaljili in zakopljimo bojne sekire. 

Foto: Pexels

Hladna luna v znamenju dvojčkov je tudi odličen čas za načrtovanje in delanje zaobljub. Astrologi napovedujejo, da se bodo zaobljube, ki si jih zadamo danes, bolj gotovo uresničile, kot pa če si jih zadate na prvega januarja. Z energijo hladne lune naj bi rezultate lahko videli že do poletja, natančneje do julija.

Obdobje hladne lune je pogosto opisano kot “kozmični vrhunec” oziroma čas, namenjen temu, da se znebimo vsega, kar nas moti ali škoduje naši poti, ter da premislimo o stvareh iz preteklostih, ki nas še vedno morijo.

Foto: Unsplash

S prijateljem se pogovorite o stvareh, ki se jih boste znebili ali pa jih zapišite na list papirja in zažgite ter tako naredite korak naprej. Hladna luna je zadnja polna luna v tem letu in pomeni čas refleksije, prek katere lahko v naslednjem letu napredujemo. 

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close