Napovedana je druga sezona Squid Game!

15. junij 2022

Napovedana je druga sezona Squid Game!

15. junij 2022
Foto: Profimedia

Ustvarjalec izjemno priljubljene serije Squid Game razkriva, kaj sledi v drugi sezoni.

Netflix je izdal prvi napovednik za 2. sezono igre Squid Game, ki prikazuje grozeče zrklo in srhljiv glas lutke robota morilca, ki je značilna za oddajo, in … popolnoma nič drugega.

Poleg napovednika pa podnapis “Red light… GREENLIGHT” – besedna igra smrtonosne igre istega robota iz začetka prve sezone. S tem napovedujejo težko pričakovano drugo sezono izjemno priljubljene serije ustvarjalca Hwang Dong-hyuka.

K sreči so druge podrobnosti o 2. sezoni že na voljo, saj jih je ustvarjalec te priljubljene serije delil v nedavnem intervjuju za Vanity Fair.

Gi-hun, nesrečni protagonist, ki ga igra dobitnik nagrade SAG Lee Jung-jae, se bo vrnil, prav tako pa se bo vrnil skrivnostni Front Man, ki ga igra slavni korejski igralec Lee Byung-hun, ki je bil predlagan za še večjo vlogo.

Foto: Profimedia

“Človeštvo bo s temi igrami ponovno na preizkušnji,” je potrdil Hwang in dodal, da ima zdaj približno tri strani začetnih idej. “Želim postaviti vprašanje: ‘Ali je resnična solidarnost med ljudmi možna?’,” je dodal.

Kaj še vemo o drugi sezoni?

Squid game se je končala krvavo, večina glavne igralske zasedbe pa je umrla, razen Gi-huna in Front Mana. Ob nastopu na letni konferenci Deadline Contenders Television v aprilu je ustvarjalec Squid Game potrdil, da se bosta v drugi sezoni vrnila oba. “Gi-hun zagotovo. Vrnil se bo in verjamem, da se bo vrnil tudi Front Man.” Torej sta Lee Jung-jae in Lee Byung-hun zagotovljeno v drugi sezoni.

Kdaj druga sezona izide?

V začetku letošnjega leta je platforma Netflix podaljšala sodelovanje z ustvarjalci serije, ki je trenutno v predprodukciji. Druga sezona se pričakuje med letoma 2023 in 2024.

Foto: Unsplash

Squid Game je največja Netflixova oddaja doslej. V prvem mesecu je zgodba o 456 zadolženih tekmovalcih, ki igrajo igrice na šolskem igrišču, da bi osvojili 45,6 milijarde vonov (33 milijonov evrov) ali bili ubiti, imela kar 1,65 ur pretočnega časa, zaradi česar pa je zlahka ena od najpomembnejših oddaj na platformi pretočnega velikana.

Kakšna bo zgodba?

Kot je januarja poročal Complex, je soizvršni direktor Netflixa Ted Sarandos med pregledom dobička družbe v četrtem četrtletju potrdil, da se je “vesolje Squid Game komaj začelo.”

Foto: Profimedia

Novembra lani – ko je Squid Game še naprej prejemala navdušene kritike in privabljala vse bolj navdušene gledalce – je ustvarjalec Dong-hyuk v intervjuju za Reuters omenil potencial za drug del serije: “Vse je v moji glavi. Imam osnovno zgodbo, širok načrt, tako da smo v fazah razmišljanja.”

Glede Seong Gi-huna, ki ga tako dobro igra igralec Lee Jung-jae, je Hwang dejal: “Vrnil se bo, vrnil se bo in naredil nekaj na tem svetu.”

Nas čaka maščevanje? Nas čaka upor? Vse izvemo najkasneje prihodnje leto!

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close