Pozor, tako ne uporabljati fotošopa!

29. december 2022

Pozor, tako ne uporabljati fotošopa!

29. december 2022
Foto: Instagram

60-letna zvezdnica je s pretirano uporabo Photoshopa poskrbela za pravi škandal.

Pevka, plesalka, koreografinja in igralka Paula Abdul je svoje sledilce na Instagramu popolnoma zmedla s fotografijo, na kateri je videti desetletja mlajša, kot je v resnici.

Zvezdnica se je skupaj s Heidi Klum, Jaclyn Smith, Paris Hilton in drugimi slavnimi zvezdami udeležila božične zabave Kathy Hilton. A bolj kot na slavno zasedbo, so bili oboževalci nekdanje sodnice šova Ameriški idol osredotočeni na njeno neuspešno retuširanje.

Na fotografiji, kjer pozira z gostiteljico, je Abdulova namreč videti kot najstnica.

Foto: Instagram

“Videti je kot majhna punčka!”

“To je popolnoma druga oseba,” je komentiral eden od uporabnikov Instagrama. “Vau, tega res ne razumem. Saj vsi vedo, kako v resnici izgledaš. Pretirano retuširanje je tukaj več kot očitno,” je zapisal drugi. “Sveta nebesa! Videti je kot majhna punčka!” je dodal tretji.

Več uporabnikov se je šalilo, da je Abdulova vsiljivka.

“Kdo je to?” so se spraševali. “Kje je Paula?” Drugi pa so slavno koreografinjo spodbujali, naj sprejme svojo naravno lepoto.

“Morala bi biti ponosna, da se lepo staraš,” je komentiral eden oboževalec in dodal: “Zakaj potrebuješ te ekstremne filtre!? Mladim dekletom in ženskam vzbujaš občutek, da potrebujejo filtre, da ne morejo biti ponosne nase takšne, kot so, in to je zelo zelo žalostno!”

Foto: Instagram

Medtem ko Abdulova še ni komentirala pretirane uporabe aplikacije za urejanje fotografij s pomočjo filtrov, se je na zvezdniškem praznovanju očitno imela odlično.

“Kathy Hilton vedno organizira najbolj čudovito praznično zabavo,” je zapisala na Instagramu. “Vesel božič! Upam, da vsi preživljate čudovit dan, ko se sproščate, praznujete in ste obkroženi s prijatelji in družino. Pošiljam vam veliko ljubezni in prazničnega veselja.”

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close