Pred snemanjem golega prizora z Leonardom se je “morala napiti”

01. december 2022

Pred snemanjem golega prizora z Leonardom se je “morala napiti”

01. december 2022
Foto: Profimedia

Margot Robbie je priznala, da je pred snemanjem golega prizora z Leonardom DiCapriem potrebovala nekaj “tekočega poguma”.

Avstralska igralka Margot Robbie je v nedavnem intervjuju razkrila, kako je potekalo snemanje ikoničnega prizora v filmu Volk z Wall Streeta iz leta 2013.

Gre za prizor, v katerem se Jordan (lik, ki ga igra Leonardo DiCaprio) in Naomi (Robbie) pobližnje spoznavata v njenem stanovanju, ko se ona med vrati spalnice nenadoma prikaže povsem gola. “Ne bom lagala, pred tem prizorom sem popila nekaj tekil, ker sem bila živčna … zelo, zelo živčna,” je priznala za The Daily Mirror.

Foto: Profimedia

A če gre verjeti spletni filmski bazi IMDb, je bila pravzaprav Margotina ideja, da se sleče do golega. Prvotno naj bi ji režiser Martin Scorsese ponudil, da se pred Leom pojavi v kopalnem plašču, a je igralka to idejo menda zavrnila, rekoč: “Bistvo Naomi je v tem, da je njeno telo njena edina oblika valute na tem svetu … Mora biti gola. Svoje karte polaga na mizo.”

To je bil njen prvi goli prizor v karieri.

Foto: Profimedia

Ni verjela, da bo v filmu sploh opažena

Volk z Wall Streeta je kasneje proslavil Margot in jo postavil na “zemljevid”, čeprav sama ni verjela, da ji bo ta film to omogočil. Menila je namreč, da bo zaradi neverjetne zasedbe, ki je poleg Leonarda vključevala še Matthewa McConaugheyja in Jonaha Hilla, zasenčena.

“Vem, da zdaj zveni neumno, a ko sem videla, kako velik bo film, sem si mislila, da me v njem nihče ne bo opazil. Zdelo se mi je vseeno, kaj počnem v tem filmu, saj bodo vsi osredotočeni na Lea in ostale.”

A se je motila. Po tem je postala ena najbolj iskanih igralk in bila odtlej dvakrat nominirana za oskarja: prvič za glavno vlogo v filmu Jaz, Tonya (2017), drugič pa za stransko v filmu One so bombe (2019). Zdaj smo v pričakovanju njene naslednje potencialne uspešnice, filma Barbie.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close