Prisegate na gurmansko sladkanje?

22. maj 2023

Prisegate na gurmansko sladkanje?

22. maj 2023
Foto: Lasta

Na slovenski trg so prispeli novi okusni prigrizki, ki so okolju prijazni in potešijo željo po sladkem še najbolj zahtevnega gurmana.

Si tudi vi radi privoščite gurmanske piškotke in izbirate le najboljše?  Potem morate preizkusiti piškote Lasta. Krhki keksi, napolitanke in bogato polnjene palčke so narejeni iz skrbno izbranih sestavin najvišje kakovosti. Preizkusite izpopolnjene kombinacije naravnih okusov in tekstur ter se prepustite tradicionalnim okusom.

Mehki keksi, polnjeni s figo

Ste ljubitelji krhkih polnjenih keksov? Poskusite mehak keks Štrudla narejen iz izbranih naravnih sestavin. Kar 42 % keksa predstavlja bogato figovo polnilo. Bogat nadev s koščki fige in ostale izbrane sestavine zagotavljajo mehak keks z bogato sredico, naravna aroma vaniline pa izpopolni okus. Izdelki Lasta ne vsebujejo umetnih barvil in zato izgledajo, kot če bi jih spekli doma. Na voljo tudi keksi Štrudla polnjeni s čokoladno-kakavovim polnilom. Čokolada spodbuja nastajanje »hormonov sreče« zato vsak grižljaj keksov Štrudla Čokolada obljublja novo dozo užitka.

Foto: Lasta

Polnjene hrustljave palčke, ki vas bodo zasvojile

Morda imate raje hrustljave prigrizke z bogatim polnilom. Potem morate poskusiti zapeljivo hrustljav vafelj  narejen iz izbranih naravnih sestavin, polnjen s kremo iz bele čokolade. Okus dodatno izpopolni naravna aroma vanilje. Brez umetnih barvil. Naj vas polnjene palčke znova osvojijo in povedo svojo sladko, edinstveno zgodbo Laste. Na voljo tudi polnjene palčke z lešnikom in polnjene palčke z okusom kave.

Foto: Lasta
Foto: Lasta

Ste ljubitelji belgijske čokolade?

Ta je že od nekdaj sinonim za kakovost in razkošje. Njena zgodovina sega v 18. stoletje, še danes pa sestavine in način proizvodnje ostajajo skrbno varovana skrivnost. Ko boste poskusili omamno belgijsko čokolado v kombinaciji s krhkim keksom, boste ostali njen oboževalec za vedno. Sveže, naravne sestavine jajc, masla in aroma vanilje poskrbijo za okusen prigrizek Linđo.

Foto: Lasta

Tradicija od leta 1952

Lastina zgodba se je začela pred 70 leti v majhni mestni pekarni s 14 pridnimi zaposlenimi. Zaradi rasti se je že leta 1977 povečalo število izdelkov, dodane si bile napolitanke in piškoti. S to investicijo je Lasta postala eno izmed vodilnih slaščičarskih podjetij tistega časa. Takrat so cele generacije uživale v teh nostalgičnih okusih.

Zahtevnim 90. letom je sledilo težko obdobje boja za preživetje in po dolgem obdobju mirovanja je Lasta leta 2022 ponovno razprla svoja krila. Zdaj izdelki v ponudbi prinašajo še več koščkov sreče, več okusov in popolnoma nove zgodbe …

Foto: Lasta
Foto: Lasta

Okolju prijazna izdelava in embalaža

Izdelki Lasta so okolju prijazni že od samega začetka izdelave. Energija za proizvodnjo je 100 % pridobljena iz solarnih panelov. Tako sončni dnevi mesta Čapljina poskrbijo za peko in pakiranje sladkih certificiranih dobrot.

Sama embalaža je narejena na osnovi naravnih, okolju prijaznih materialov kot sta papir in karton. Ladjice polnjenih keksov ali palčk lahko z lahkoto reciklirate ali pa tudi ponovno uporabite. Potem, ko pohrustate vse slastne piškotke, lahko na primer v njih posadite rože. Tako bodo izdelki Lasta še naprej lepšali vaše dni.  Ne skrbite za stranske produkte, ki ostanejo po peki in izdelavi – ti se ponovno uporabijo.

Foto: Lasta

Gurmanski okusi

Piškoti, napolitanke in čajno pecivo so narejeni po originalnih receptih iz skrbno izbranih svežih sestavin najvišje kakovosti. Uporablja se sveže maslo, jajca in naravne arome, tako kot nekoč naše babice. Izdelki ne vsebujejo umetnih barvil. Okus in vonj pa bosta navdušila še tako zahtevne gurmane.

Niste prepričani katere piškotke bi preizkusili najprej?  Ne glede na to za katere se boste odločili vas bodo nepozabni okusi in tradicionalni recepti ponesli do spektakularnih trenutkov. 

Že na voljo v trgovinah Mercator.

Style. Več novic

New Report

Close