Udobna koča iz božičnega filma Počitnice je na voljo za najem!

25. december 2022

Udobna koča iz božičnega filma Počitnice je na voljo za najem!

25. december 2022
Foto: Profimedia

Prijetna in udobna koča, ki je služila kot navdih za film Počitnice, je na voljo za najem prek Airbnbja.

Zakaj obožujemo film Počitnice? Eden od razlogov je vsekakor prisrčna, udobna in topla koča, v kateri domuje Kate Winslet, kasneje pa v njej uživa Cameron Diaz.

Foto: Profimedia

Film Počitnice prepleta zgodbi Angležinje Iris in Američanke Amande, ki se prek spleta dogovorita, da si bosta v času božičnih praznikov privoščili nepozabno avanturo: Iris se bo za dva tedna preselila v Amandino hišo, Amanda pa v Irisino.

Gre za kočo z imenom Rosehill, ki se nahaja v idilični vasici v bližini Surreyja, obkrožajo pa jo gozdovi z divjimi živalmi, kjer lahko doživite ene najlepših sprehodov južni Angliji. Zaradi idilične lege in prikupnega videza je služila kot navdih za Počitnice, produkcijska ekipa pa je potem v studiu zgradila natančno repliko.

Originalno kočo je leta 2019 kupil starejši zakonski par, ki se je zdaj odločil za oddajanje prek Airbnbja. Od 3. januarja 2013 lahko torej v njej uživajo vsi oboževalci filma Počitnice, za posebno izkušnjo pa bo poleg udobne in tople notranjosti poskrbel še čudovit vrt s teraso z dih jemajočim pogledom na hribe bližnjega Surreyja.

Foto: Profimedia

Kočo lahko najamete za minimalno dve noči, nočitev pa stane 320 evrov.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close