Raziskava razkriva, da je Prada najbolj vroča znamka na svetu!

05. februar 2023
hunter chafer za prado

Raziskava razkriva, da je Prada najbolj vroča znamka na svetu!

05. februar 2023
Foto: Instagram

Platforma Lyst je objavila raziskavo najbolj priljubljenih modnih znamk in Prada je zasedla prvo mesto. Kdo je še na seznamu?

Po poročanju platforme Lyst gre Italijanom res bolje. Hiša Prada je sedla na prestol najbolj priljubljenih znamk v zadnjem četrtletju 2022, za njo pa je hiša Gucci kot še en paradni konj italijanske mode.

Prada je v preteklem letu doživela številne spremembe, najpomembnejša pa je odhod Miuccie Prada z mesta izvršne direktorice podjetja. Miuccia je seveda ostala v hiši kot kreativna direktorica, a je vodilni položaj prevzel Andrea Guerra.

Gucci je imel turbulentno leto z odhodom Alessandra Micheleja, njegov naslednik je bil objavljen prejšnji teden in bo svojo prvo modno revijo prikazal septembra 2023.

Na tretjem mestu je znamka Moncler, na četrtem Pradin mlajši brat Miu Miu. Mimogrede, znamka Miu Miu je bila razglašena za najbolj priljubljeno znamko v prvem četrtletju 2022 zahvaljujoč mega uspešnim kolekcijam, ki so zavladale spletu in družbenim omrežjem.

Na petem mestu je Valentino s svojo roza barvo, ki so jo vsilili kot “it” odtenek leta. Kljub škandalom je svoj prostor pod soncem našla tudi Balenciaga. Francoska znamka je na 11. mestu, čeprav nismo prepričani, kako se bodo razmere razvijale leta 2023. Potrdili so revijo na pariškem tednu mode, vendar nihče ni prepričan, kako bo sprejeta.

Celoten seznam najbolj priljubljenih blagovnih znamk najdete TUKAJ.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close