Recept za čokoladni smoothie, ki Jennifer Aniston daje mladost in energijo

06. junij 2022

Recept za čokoladni smoothie, ki Jennifer Aniston daje mladost in energijo

06. junij 2022

Se tudi vam zdi, da je priljubljena igralka pri svojih 53. videti enako kot pred dvajsetimi leti? Razlog za njeno večno mladost se skriva v čokoladnem smutiju!

Jennifer Aniston od nekdaj prisega na zdrav življenjski slog, h kateremu sodi tudi njena najljubša pijača – čokoladni smuti, ki vsebuje sestavine za mladosten videz in sijočo kožo. Skrivnost tiči v prehranskih dodatkih. Igralka v svoj smuti najraje doda beljakovine, kolagen, matcho in maco.

Prah iz korenine mace naj bi inkovski bojevniki dajali svojim bojevnikom za povečanje moči in vzdržljivosti, danes pa je priljubljena, ker zvišuje raven energije, uravnava hormone, pomaga pri stresu in pozitivno vpliva na libido. Tudi matcha postaja vse bolj priljubljena, mnogi pa se za to obliko zelenega čaja odločijo kot bolj zdravo alternativo kavi, ki daje energijo in pomaga pri koncentraciji.

Tukaj je recept za igralkin najljubši čokoladni smuti, ki jo ohranja mladostno in fit.

Sestavine:

  • dnevni odmerek kolagena v prahu ali beljakovine v prahu z okusom čokolade
  • mandljevo mleko
  • cimet
  • maca v prahu
  • matcha
  • kakav
  • špinača

Anistonova v smuti včasih doda še banano ali pest jagod.

Postopek:

Vse sestavine zmešajte v mešalniku, dokler ne dobite želene gostote.

Poleg vsakodnevnih smutijev, ima igralka tudi vsakodnevni ritual vadbe. Zjutraj najprej spije sok zelene, nato telovadi, zatem pa si privošči skodelico kave. Med pandemijo je kot popoln in neškodljiv prigrizek odkrila pokovko, obožuje pa tudi sadje, ko so azijske hruške, slive in jabolka.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close