“Revno” Amber Heard opazili v trgovini s poceni oblačili

24. junij 2022

“Revno” Amber Heard opazili v trgovini s poceni oblačili

24. junij 2022
Foto: Profimedia

Videti je, da Amber Heard na kupček zlaga penije, ko nekdanjemu možu Johnnyju Deppu dolguje 8,4 milijona dolarjev odškodnine.

Amber Heard je prestižne trgovine z oblačili, kot so Dolce & Gabbana, Dior in Louis Vuitton zamenjala za trgovine, v katerih kupujemo navadni smrtniki. Zvezdo Aquamana so namreč opazili v diskontni veleblagovnici TJ Maxx v Hamptonsu, kjer si je ogledovala poceni oblačila.

36-letna igralka naj bi bila “brez denarja”, zaradi visokih odvetniških stroškov, povezanih z najbolj odmevno zvezdniško ločitvijo v zgodovini, med njo in Johhnyjem Deppom. Da nima denarja, s katerim bi svojemu bivšemu možu odplačala odškodnino v višini 8,4 milijone dolarjev (kar je slabih 8 milijonov evrov), se je sicer razvedelo že med sojenjem.

Foto: Profimedia

Po nakupih s sestro

Na fotografijah, ki jih je v TJ Maxxu posnel zviti kupec, Heardova nosi kavbojke, preveliko belo srajco in natikače, medtem ko si ogleduje oblačila. Med nakupovanjem ji je družbo delala njena sestra Whitney Heard, ki ji je stala ob strani ves čas sojenja in pričala proti Deppu.

Nekaj dni zatem so jo opazili še v supermarketu, kjer je svoj nakupovalni voziček napolnila s čipsom, dietno kokakolo in cvetačo, v njem pa so bili še piškoti, rdeča paprika in zelena solata.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Njeno premoženje je ocenjeno med 1,5 in 2,5 milijoni dolarjev, kar je veliko manj, kot dolguje Deppu. Heardova nikoli tudi ni izpolnila svoje obljube, da bo 7 milijonov dolarjev, ki jih je prejela od Deppa v ločitveni poravnavi leta 2016 podarila otroški bolnišnici v Los Angelesu. Le kam so izginili?

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close