S klobukom, izdelanim posebej za Beyoncé, uresničila svoje sanje

10. februar 2023

S klobukom, izdelanim posebej za Beyoncé, uresničila svoje sanje

10. februar 2023

Si predstavljate, da se borite s prodajo svojih ročno narejenih izdelkov na Etsyju, ko nekega dne prejmete sporočilo, če lahko ustvarite izdelek za Beyoncé?

Verjetno bi imeli precej dvomov o avtentičnosti sporočila. Natanko to se je pripetilo komaj štiriindvajsetletni Abby Misbin iz Filadelfije. Svoje unikatne kavbojske klobuke je zadnji dve leti prodajala na spletni tržnici Etsy, ko je v začetku junija prejela sporočilo: “Zdravo, Abby, za Beyoncé potrebujemo do 9. junija. Kje se nahajaš?” Sporočilo je prejela s strani stilistov slavne R&B pevke in sprva mislila, da gre za prevaro.

Po nekaj navodilih za oblikovanje je Abby srebrn kavbojski klobuk ročno izdelala z majhnimi zrcalnimi kvadratki. Beyoncé je klobuk uporabila v svojem oglasu za prihajajočo turnejo Renaissance. Queen B ima seveda velik vpliv in tako se je Abby v trenutku znašla zasuta z naročili.

Foto: Instagram

Abby je za BBC povedala, da običajno za izdelavo enega vzorca potrebuje od pet do šest ur in da je zanj zaračunala 200 evrov, še 55 evrov pa so odšteli za poštnino.

“Tako me je skrbelo, da bodo težave z dostavo ali da se bo kaj zgodilo, da sem ostala pokonci celo noč, da sem ga dokončala,”

pravi Abby.

V neverjetno zgodbo so dvomili tudi njeni prijatelji in sledilci na Instagramu. Objavila je namreč fotografijo klobuka in pripisala, da ga je izdelala za slavno pevko. “Vsi so mislili, da je to velika šala,” je pojasnila Abby. Ko so videli fotografijo, na kateri temnopolta pevka nosi srebrn bleščeč klobuk, so bili vsakršni dvomi odveč.

Za obvladovanje povečanega števila naročil je za pomoč prosila kar svoja starša, četudi bo svojo proizvodnjo omejila na dva kosa na dan.

Foto: Profimedia

Abby je še dodala, da je velika oboževalka Beyoncé, ki se je pred kratkim vpisala v zgodovino kot lastnica največ grammyjev, in da zaenkrat še nima vstopnice, saj jih je težko dobiti. Beyoncé bo svojo novo svetovno turnejo Renaissance World Tour 2023 po štirih letih premora pričela maja v Stockholmu, zaključila pa septembra v New Orleansu.

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close