Rdeča preproga Grammyjev spominjala na cirkuško povorko

06. februar 2023

Rdeča preproga Grammyjev spominjala na cirkuško povorko

06. februar 2023
Kim Petras in Sam Smith (Foto: Profimedia)

Od Sama Smitha, do Harryja Stylesa, pa Shanie Twain – zvezdniki so se prav trudili, kdo bo s svojo opravo bolj podoben klovnu.

Največje zvezde glasbene industrije so se sinoči zbrale v Los Angelesu, kjer je potekala podelitev grammyjev. Največ zlatih gramofonov je domov odnesla Beyoncé, ki je podrla rekord in se vpisala v zgodovino.

Rekordi so padali tudi na rdeči preprogi, kjer so nekateri zvezdniki navdušili, drugi pa šokirali s svojimi ekstravagantnimi opravami. Med slednje vsekakor spada Sam Smith, ki se je na rdeči preprogi pojavil skupaj s Kim Petras in skupino androgenih modelov.

PSam Smith (Foto: Profimedia)

Sam Smith

Pevec je nosil do tal segajoč rdeč plašč z velikim ovratnikom, ki ga je kombiniral z rdečimi rokavicami in cilindrom s čipkasto obrobo. Pika na i so bili bleščeča palica, viseč srebrn uhan in bleščeče ustnice.

S Kim Petras sta domov odnesla nagrado za najboljšo pop izvedbo v duetu in po našem mnenju tudi priznanje za najbolj odmevno opravo.

Kim Petras in Sam Smith (Foto: Profimedia)

Adele

Adele, ki je domov odnesla nagrado za najboljši pop vokalni album, je osupnila v prekrasni malinasti žametni obleki z drznimi rameni znamke Louis Vuitton, ki je elegantno poudarila njen pas in pritegnila pozornost k zgornjemu delu telesa. Čista desetka!

Adele (Foto: Profimedia)

Taylor Swift

Navdušila je tudi Taylor Swift, ki se je po rdeči preprogi sprehodila v dvodelnem kompletu znamke Roberto Cavalli, ki je bil sestavljen iz kratkega topa z dolgimi rokavi ter dolgim krilom s kratko vlečko. Kreacija je bila posipana z majhnimi bleščicami in tako spominjala na zvezdnato nebo. Čisto v stilu z njeno najnovejšo pesmijo – Midnights (Polnočnice).

Taylor Swift (Foto: Profimedia)

Cardi B

Na modro je ta večer stavila tudi Cardi B, ki je presenetila z zanjo zelo sofisticirano opravo. Raperka je spominjala na hodečo umetnino v tej avantgardni električno modri kreaciji Gaurava Gupta. S skulpturiranimi vrtinci, ki so obdajali njen obraz in znamenite obline, je Cardiin videz, ki je bil iztrgan s piste, debitiral na pariškem tednu mode le nekaj dni pred podelitvijo grammyjev.

Cardi B (Foto: Profimedia)

Camila Cabello

Drzna je bila Camila Cabello, ki se je na rdeči preprogi pojavila v dolgem črnem krilu z visokim razporkom, h kateremu je oblekla modrček s perlicami in dvema cvetovoma, ki sta pretanjeno zakrivala njene prsi.

Camila Cabello (Foto: Profimedia)

Paris Hilton

Zvezdnica, ki je pretekli teden s pomočjo nadomestne matere postala mama, je navdušila z oprijeto kovinsko obleko iz bronaste kovine in s črno obrobljenimi očmi ustvarjala šik, rokovski videz.

Paris Hilton (Foto: Profimedia)

Lizzo

Lizzo ne bi bila Lizzo, če ne bi po rdeči preprogi zakorakala v velikem slogu. Oblečena je bila v ogromen plašč, posut z rožami, iz katerega so gledale samo njena glava in roke.

Lizzo (Foto: Profimedia)

Plašč je nato teatralno odprla in razkrila oprijeto mandarinasto obleko znamke Dolce & Gabbana. Na nek način si želimo, da bi njena zadrga ves čas ostala zaprta.

Lizzo (Foto: Profimedia)

Doja Cat

Pevka, ki je znana po svojih kontroverznih modnih izbirah, je tokrat ostala malce v ozadju. Odločila se je za črno obleko iz lateksa z enim ramenom znamke Atelier Versace, ki ji je dodala ujemajoče rokavice in viseče uhane.

Doja Cat (Foto: Profimedia)

Harry Styles

Harry Styles je spustil na plan svojega notranjega klovna in oblekel barvit kombinezon, posut z 250 tisoč kristali Swarovski, ki je razkrival njegovo golo oprsje.

Harry Styles (Foto: Profimedia)

Shania Twain

V cirkuški areni bi lahko nastopila tudi Shania Twain s črno belim pikčastim kostimom, ki mu je dodala ogromen “čarovniški” klobuk, izpod katerega so gledali njeni živo rdeči lasje.

Shania Twain (Foto: Profimedia)

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close