To se zgodi, ko se na rdeči preprogi srečata zvezdnikova bivša in nova izbranka

31. januar 2023

To se zgodi, ko se na rdeči preprogi srečata zvezdnikova bivša in nova izbranka

31. januar 2023
Foto: Profimedia

Temu pravimo sodobna družina.

Katy Perry in Miranda Kerr, zdajšnja in bivša partnerka Orlanda Blooma. sta dokazali, da sta “bivša in nova izbranka” lahko prijateljici, ko sta se skupaj sprehodili po rdeči preprogi na 20. obletnici G’Day USA Arts Gala v Los Angelesu.

Katy Perry, ki je zaročena z Orlandom Bloomom, je osupnila v zlatem kompletu avstralske znamke Zimmerman, ki je bil sestavljen iz kratkega topa in ujemajočega se bujnega krila. Pevka je podobo dopolnila z zlatimi zapestnicami, visečimi uhani in glamurozno speto pričesko.

Foto: Profimedia

Miranda Kerr se je medtem odločila za belo koktajl obleko brez naramnic. Nekdanji Viktorijin angelček je videz dopolnil z bleščečimi srebrnimi uhani in bleščečimi salonarji, lase pa uredil v živahne kodre.

Manekenka je na rdeči preprogi pozirala skupaj s svojim možem, poslovnežem in ustanoviteljem Snapchata, Evanom Spieglom.

Foto: Profimedia

Ponosni na njuno moderno mešano družino

Kerr je bila prejemnica nagrade za odličnost v umetnosti, ki ji jo je predala prav Katy Perry. “Nekateri med vami ste morda zmedeni, zakaj predstavljam Mirando. To ne spada med zastarele pripovedi o bivših in novih ženah,” je začela pevka in nadaljevala:

“Vem, da bi naju večina medijev rada videla, kako se boriva v blatu, vključno z Evanom, a tukaj sva, da vodiva ljubezen, ker Miranda je ljubezen. In kot mnogi od vas veste, se ljubezen pojavlja v številnih družinskih različicah.”

Perryjeva, ki ima z Bloomom 2-letno hčerko Daisy Dove, je nadaljevala, da je hvaležna za njihovo moderno mešano družino. “Kot da sem dobila še eno sestro, s katero se med družinskimi druženji običajno umaknem na stran in se z njo v vsem strinjam.”

Foto: Profimedia

Navdušenje je vzajemno. “Obožujem Katy in hvaležna sem, da je Orlando našel nekoga, s katerim je srečen,” je manekenka povedala pred časom.

Kerr in Bloom sta bila poročena od leta 2010 do 2013. Bloom je nato leta 2016 začel hoditi s Perryjevo in po kratkem razhodu je par leta 2017 obudil svojo romanco. Leta 2019 sta se zaročila, leto kasneje pa dobila hčerko.

Medtem sta Kerr in njen sedem let mlajši mož poročena od leta 2017 in imata poleg 12-letnega Flynna, ki ga je manekenka dobila z Bloomom, dva otroka: štiriletnega Harta in triletnega Mylesa.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close