Ta zvezdnica je glede na znanost najlepša na svetu

13. oktober 2022

Ta zvezdnica je glede na znanost najlepša na svetu

13. oktober 2022
Foto: Profimedia

Lepotni kirurg je s pomočjo zlatega reza preverjal skladnost obrazov zvezdnic in ugotovil, da je glede na razmerja in proporce obraza najlepša britanska igralka Jodie Comer. Kdo je še na listi 10 najlepših?

Julian De Silva je sporočil, katera zvezdnica je letos glede na matematične izračune razmerja in proporcev obraza, najlepša ženska na svetu. Upoštevajoč zlati rez, razmerja, ki meri skladnost oziroma popolnost v naravi, je prvo mesto tokrat pripadlo Jodie Comer, zvezdnici serije Ubij Eve.

29-letna Britanka se je zlatemu rezu približala s 94,52-odstotno skladnostjo, pri čemer je De Silva meril razdalje med očmi, obrvmi, nosom, usti, brado in čeljustjo.

Po njegov izračunih je drugo mesto pripadlo Zendayi, zvezdnici serije Evforija in filma Peščeni planet (94,37 odstotka), tretje pa manekenki Belli Hadid (94,35 odstotka).

Na četrtem mestu je obraz popzvezdnice Beyoncé (92,44 odstotka), na petem je pristala Ariana Grande (91,81 odstotka), na šestem Taylor Swift (91,64 odstotka), na sedmem pa manekenka Jourdan Dunn (91,39 odstotka).

Na zadnjih treh mestih so resničnostna zvezdnica Kim Kardashian (91,28 odstotka), indijska igralka Deepika Padukone (91,22 odstotka) ter južnokorejska igralka in manekenka HoYeon Jung (89,63 odstotka).

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close