Nova cvetka pri Kardashianovih – Kim ne ve, kaj so tortelini!

10. oktober 2022

Nova cvetka pri Kardashianovih – Kim ne ve, kaj so tortelini!

10. oktober 2022
Foto: Zajem zaslona

Resničnostna zvezdnica očitno ne pozna italijanske hrane.

Kardashianove so še enkrat dokazale, da jim manjka osnovne razgledanosti. Potem, ko je Kendall Jenner šokirala z nepravilnim rezanjem kumare, je zdaj Kim Kardashian presenetila z izjavo, da ne ve, kaj so tortelini.

V četrtkovi epizodi serije The Kardashians je resničnostna zvezdnica vprašala natakarja: “Kaj so tortelini?” Ko je natakar pojasnil, da je jed podobna raviolom, je Kardashianova prosila za “karkoli, kar niso špageti”.

Foto: Zajem zaslona

Na krožniku je dobila servirane penne in kasneje v spovednici pojasnila, da se je odločila, da bo “fleksitarijanka”. To pomeni, da je “včasih veganka, drugič pa spet ne”. “Torej, YOLO,” je dejala.

Uporabniki Twitterja so ob gledanju serije ponoreli.

“Je Kim res vprašala, kaj so tortelini? V ITALIJI!?” je zapisal eden od uporabnikov, drugi pa dodal: “Gledanje, kako Kim K. sprašuje, kaj so tortelini, je pravzaprav boleče.”

Tretji uporabnik je zapisal, da mu je njeno vprašanje “razneslo glavo”, četrti pa je njeno nepoznavanje italijanske kulinarike označil za globoko nespoštovanje.

Kim je bila takrat na potovanju po Italiji s Kendall, ki naj bi se v tem času že naučila pravilnega rezanja. Uh, še dobro. Upajmo, da si bo tudi Kim enkrat za vselej zapomnila, kaj so tortelini.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close