Hailey Bieber s preprosto belo majico priznala: Sem otrok nepotizma

09. januar 2023

Hailey Bieber s preprosto belo majico priznala: Sem otrok nepotizma

09. januar 2023
Foto: Instagram

Hčerka igralca Stephena Baldwina in nečakinja Aleca Baldwina se je pridružila viralni debati o otrocih nepotizma.

Hailey Bieber je s preprosto belo majico priznala, kar se ji zadnje čase očita v veliki viralni debati: da je otrok nepotizma oziroma “nepo baby”. Gre za razpravo o nepotizmu v Hollywoodu, v kateri se slavnim (in uspešnim) potomcem zvezdnikov očita, da so slavni in uspešni prav zaradi svojih staršev.

Nepotizem je v zabavni industriji prisoten že desetletja in pravzaprav ni nič novega. Prej si denimo nismo dali toliko opravka, da so otroci nepotizma denimo Kate Hudson, Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, Jeff Bridges, Jane Fonda, Sofia Coppola, Alexander Skarsgård, Jamie Lee Curtis in Drew Barrymore, …

A iz nekega razloga se internet zdaj osredotoča na Mayo Hawke (starša Uma Thurman in Ethan Hawke), Dakoto Johnson (starša Melanie Griffith in Don Johnson), Lily Collins (oče Phil Collins), Zoë Kravitz (starša Lisa Bonet in Lenny Kravitz), Billie Lourd (mama Carrie Fisher), Lily-Rose Depp (starša Vanessa Paradis in Johnny Depp) in druge.

Hailey ni le prišla iz slavne družine, ampak se je tudi poročila s superzvezdnikom. (Foto: Profimedia)

Hailey je “dvojni nepo”

V isti debati se omenja tudi Hailey Bieber, pri čemer jo je revija New York označila za “dvojni nepo”, saj ni le hčerka igralca Stephena Baldwina in nečakinja Aleca Baldwina, temveč tudi žena superzvezdnika Justina Bieberja.

Na ulice Los Angelesa je zato stopila z majico, na kateri jasno in glasno naznanja, da je “nepo baby” in s tem nekako priznala, da je to, za kar jo označujejo, vendar se tega ne sramuje in stoji za tem.

Foto: Instagram

Pri tem so jo že podprli nekateri drugi “nepo otroci”, med njimi Gwyneth Paltrow, ki je na Instagramu pod Haileyjino fotografijo zapisala, da si mora tudi sama omisliti nekaj takšnih majic.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close