Scarlett Johansson: Namerno so me usmerili v provokativne vloge

21. december 2022

Scarlett Johansson: Namerno so me usmerili v provokativne vloge

21. december 2022
Foto: Profimedia

Priljubljena igralka je v nedavnem intervjuju dejala, da je v mladosti igrala toliko “provokativnih” vlog zato, ker so jo spodbujali studii.

Scarlett Johansson je v intervjuju za podcast iHeartradio’s Table for Two razkrila, da jo je njena nekdanja ekipa v mlajših letih spodbujala, da je sprejemala bolj provokativne vloge, ter sama pri tem ni imela veliko besede.

Ob tem je dodala, da je bila s tem še bolj izpostavljena objektivizaciji, šele kasneje pa je ugotovila, da je zaradi tega postala tipska. “Mislim, da sem prav zaradi tega, ker so me postavili na to pot, tam tudi obstala. Ves čas so me vzgajali, da sem postala igralka, ki je nastopala v provokativnih vlogah,” je dejala in dodala, da so jo nekako “vzgojili” v tip igralke, ki ji v Hollywoodu pravijo “bombshell”.

“Vedno sem igrala drugo žensko, ki je predstavljala objekt poželenja, zato sem se kar naenkrat znašala v kotu, iz katerega nisem mogla.”

Foto: Profimedia

Mislila je, da nima več veliko možnosti

Kot mlada igralka je hitro spoznala, da so njene vloge vplivale na to, kakšen vtis je dajala, zato je sprva mislila, da njena kariera ne bo trajala. “Mislim, da igralka, ki nastopa v takih vlogah in žanrih, nima več veliko drugih možnosti. Počutila sem se, kot da hitro ugašam.”

Ob tem je dodala, da so številne mlade igralke “objektificirane” ter da se njihova kariera in življenje nato razvijata v smer, ki jo drugi določijo zanjo, a da so se stvari vseeno začele spreminjati. “No, zdaj očitno lahko res same izbirajo svojo pot,” je dodala.

Scarlett se je kasneje nekako uspelo rešiti naziva “bombshell”, a še vedno velja za eno najbolj seksi zvezdnic v Hollywoodu, pa če ji je to všeč ali ne.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close