S tem videom je hči Brada in Angeline navdušila splet

26. junij 2022

S tem videom je hči Brada in Angeline navdušila splet

26. junij 2022
Foto: Profimedia

Shiloh Jolie-Pitt je postala viralna – in to ne zaradi njenih slavnih staršev!

16-letna hčerka Angeline Jolie in Brada Pitta priteguje pozornost s svojim najnovejšim plesnim videom. V plesni točki, ki jo je koreografiral Hamilton Evans, skupaj z dvema drugima plesalkama pleše na pesem Vegas raperke Doje Cat.

Shiloh na plesnem parketu zavzema osrednjo pozicijo in to z razlogom – v točki je dala vse od sebe in pokazala, da res obvlada plesne korake.

“Shiloh je naravni talent!”

Plesni video je v trenutku navdušil oboževalce po vsem svetu. Prepričani so, da je rojena za ples in da je pred njo uspešna plesna kariera. “Veseli me, da je nekdo, ki ima slavne starše, sposoben narediti nekaj svojega in pokazati svoj talent, brez da bi mu pri tem pomagali starši. Super je, obvlada!” se je glasil eden od komentarjev, drugi pa mu je pritrdil: “Vidi se, da je umetnost v njenih genih! Res ima dar za ples, pleše tako ekspresivno in naravno. Njen stil je tako lahkoten in hladen. Ponosna sem nanjo!”

Brez dvoma sta nanjo ponosna tudi njena zvezdniška starša, Angelina in Brad, ki se kljub ločitvi trudita svoje otroke vzgajati čim bolj stran od oči javnosti.

Foto: Profimedia

Shiloh se sicer s plesom ukvarja že več let in je članica plesnega kompleksa Millenium v Los Angelesu, v katerem poučuje tudi naša svetovno znana plesalka Nika Kljun.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close