Sandali iz Zare, ki bi jih obula celo mala morska deklica

09. avgust 2023

Sandali iz Zare, ki bi jih obula celo mala morska deklica

09. avgust 2023
Foto: Zara

Z njimi boste vsekakor pritegnili pozornost!

Poletje s sabo prinaša tudi nalezljive plesne ritme in najlepše obleke, v katerih se vrtimo na naše najljubše pesmi. In medtem ko so bela, zlata in srebrna poletne klasike, ki nas spominjajo na vse, kar je povezano z morjem, ne moremo niti mimo simbolov školjk in morskih ježkov, ki krasijo poletne modne dodatke.

Zahvaljujoč filmu Mala morska deklica smo v Zarini novi kolekciji našli čudovit model sandalov, ki združujejo vse elemente morskega dna in poosebljajo največji trend letošnjega poletja (poleg barbiecore seveda).

Foto: Zara

Poleg srebrne različice, ki nam je še posebej všeč in pri kateri je podplat iz pravega usnja, model obstaja tudi v nežno bež varianti, ki je v celoti narejena iz kozjega usnja. Cena obeh modelov je 69,95 evrov.

Medtem ko se bo srebrni model čudovito podal k številnim t. i. ‘mermaidcore’ stajlingom, v katere so kot ‘statement’ kosi pogosto vtkani kovinskimi elementi, ki neustavljivo spominjajo na sijoče luske morskih deklic, se bo kremni model podal k skoraj vsakemu poletnemu outfitu. Zahvaljujoč enostavnosti se namreč lahko kombinira s katero koli barvo.

Foto: Zara

Eleganten model s tankimi trakci in peto, malo višjo od 9 cm, bi izbrala tudi mala morska deklica Ariela, saj je detajl, ki na prvi pogled pritegne pozornost ravno prozorna peta v obliki školjke.

Natančneje gre za amonit, fosilizirano žival, ki je izumrla pred 65 milijoni let, kar samo še poveča njihovo mističnost in čar.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close