Se lahko prijateljicam pohvalite z moževo velikostjo?

24. avgust 2022

Se lahko prijateljicam pohvalite z moževo velikostjo?

24. avgust 2022
Foto: Unsplash

Je velikost res pomembna? In kaj ženske sploh definiramo kot pravo velikost?

V postelji ima vsak svoje preference, velikost pa je ena izmed največjih polemik, ko pride do tega, kaj se pričakuje od velikosti. Nekateri pravijo, da velikost ni pomembna in da je važno le, da je tehnika dobra. A nekatere ženske se s tem ne strinjajo.

V skupini slednjih pa se je znašla tudi ena izmed uporabnic Starševskega čveka, ki ni zadovoljna z partnerjevo velikostjo. Ostale uporabnice pa je vprašala: “Kako povedat tipu, da ma premalega, da bi me zadovoljil?”

Ne povej mu

Odgovori ostalih uporabnikov so bili zelo mešani, mnogi pa so se spraševali, kaj sploh je prekratko? “In kako majhen je premajhen, da bi te zadovoljil? Povprečna dolžina v erekciji naj bi bila nekje od 13 do 14 cm. Tako kot obstajajo daljši, obstajajo tudi krajši. Sklepam, da je prekratek pri 10 cm? Se motim ali so ženske zahteve višje?” je vprašal eden izmed uporabnikov.

Foto: Pexels

Raziskava iz leta 2020 razkriva, da se povprečna dolžina nahaja med 12,9 in 13,9 centimetri (med erekcijo). Odkrili pa so tudi, da kar 85 odstotkov moških precenjuje, koliko je dejanska povprečna dolžina.

“Ali ga pustiš in si najdeš nekoga, ki bo imel velikega ali pa si tiho in mu ne poveš. Saj se pa da tudi na druge načine zadovoljiti žensko,” pa je odgovoril drugi uporabnik.

Obstajajo rešitve

Novinarka in avtorica knjige o spolnosti Keep your skirt down, Starshine Roshell, se strinja z ostalimi uporabniki, da partnerju nikakor ne smete povedati, da niste zadovoljni z velikostjo. “Nikakor, ampak res nikakor ga ne smete kritizirati,” pravi Starshine.

“Predstavljajte si, kaj bi se zgodilo z njegovo samozavestjo, če mu poveste, da ga ne čutite,”

še opozarja.

Avtorica svetuje, da se s svojim partnerjem pogovorite in predlagate uporabo kakšnih igrač. “Povejte svojemu fantu, da fantazirate o popestritvi stvari, in ga prosite, naj se vam pridruži pri nakupu nekaj pripomočkov. Tudi zanj izberite mešanico omamnih pripomočkov in seksi spodnjega perila. Dodajte nekaj pernate, aromatizirane ali krznene zabave, da mu ne date občutka, da je težava v njem.”

Mnoge sploh ne opazijo

Prav tako mnoge partnerice, ki imajo parterje z manjšim mednožjem, poudarjajo, da sta komunikacija in ljubezen pomembna. Same pa pravijo, da velikost partnerja ne predstavlja problema.

 “Mednožje mojega moža je daleč najmanjše, kar sem jih kdaj imela. Ampak to sploh ni nič hudega. Nekako je nekaj mesecev odlašal s seksom z menoj in zdelo se mi je čudno. Ko sem prvič videla njegov penis, nisem opazila, kako majhen je. V njegovi sobi je bilo temno in vse se je zgodilo tako hitro. Najboljši del seksanja z nekom z majhnim penisom je, da je vedno pripravljen preizkušati nove položaje, da vidi, kaj se mi zdi dobro. Najslabše je to, da potrebujem veliko, da doživim orgazem, v primerjavi s tistimi, ko sem bila s fanti z večjim penisom,” je povedala o svoji izkušnji Lisa.

Foto: Unsplash

Gloria pa pravi, da je važno, da moški zna zadovoljiti žensko: “Hodim s fantom, ki nima velikega ‘paketa’, vendar ve, kako zadovoljiti ženske. Prvič, ko sva seksala, je bil to najboljši seks v mojem življenju. Da, opazila sem, da ima majhen penis, vendar je to nadomestil na vse možne načine. Vedel je, kako in kje se me dotakniti. Bilo je veliko draženja in vzburjanja! Bil je zelo zabaven seks in popolnoma mi je bilo vseeno, kako velikega ima, ker je tako dobro uporabljal roke in usta!”

Polnost lahko kupite. Toda moški, ki ga imate radi, ki je spreten in vam redno ugaja? To ni majhna stvar.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close